Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, dezlănțuit la adresa lui Dan Tapalagă: "Să spună toate sursele de finanțare". Replica jurnalistului

Liviu Dragnea, dezlănțuit la adresa lui Dan Tapalagă: "Să spună toate sursele de finanțare". Replica jurnalistului

Un articol de: -
Eveniment

UPDATE: Jurnalistul Dan Tapalagă i-a răspuns în termeni duri președintelui PSD privind solicitarea de prezentare a surselor de finațare. Acesta i-a atras atenția lui Liviu Dragnea că nu primește bani de la TelDrum. firma despre care s-a scris repetat că i-ar aparține în realitate lui Dragnea, și nici de ferma de porci Salcia SA, care a aparținut de fiul lui Dragnea și care face obiectul unui dosar DNA. De asemenea, Tapalagă nu a uitat să menționeze nici de activitățile lui Dragnea din Brazilia.

Redăm mai jos integral mesajul lui Tapalagă de pe Facebook:.

Cateva clarificari pentru Pablito: HotNews.ro nu functioneaza cu bani de la Tel Drum. Nu tinem actiunile la purtator, la fantome care vand ridichi in piata si ridica banii cu plasa, ci avem actionari la vedere, in carne si oase. Ne-a verificat ANAF-ul trimis de tine, El Patron, dar n-a gasit nici un contract cu Soros. Nici macar cu ferma de porci de la Salcia, desi i-am facut ceva reclama pe site. Nu ne putem lauda cu copii de mare succes si viziune antreprenoriala care sa primeasca pe nimic de la Tel Drum afaceri de milioane de euro sau lacuri in concesiune. Nu ne prea permitem vacante de lux in Brazilia, n-am gasit din pacate nici "cumnate plus nepoti" care sa ne doneze un BMW X5. Nu detinem domenii de vanatoare, hoteluri, sute de hectare de terenuri agricole sau balti luate cu japca de la stat din care sa mai scoatem un ban cinstit. Nu am vandut functii, n-am furat vreodata voturi.

Pablito, deja ma cam dor dintii. Continui?

 

Replica lui Dan Tapălagă care a afirmat că "am să mor cu dinții în gâtul vostru" după ce a fost acuzat de Daniel Dragomir de legături cu SRI și că a fost în biroul lui Florian Coldea, l-a enervat pe Liviu Dragnea.

Președintele PSD i-a cerut jurnalistului să facă publice sursele de finațare ale Hotnews și să aducă lămuriri și privind scandalul vizitării arhivei SIPA.

"Cine, ăla de spunea că stă cu dinții în gâtul nostru? În primul rând să spună toate sursele de finanțare, ale site-ului și ale dumnealui personal. Dacă face pe apostolul luptei anticorupție, să spună dacă a vizitat arhiva SIPA și dacă a avut certificat ORNISSȚ", a afirmat Liviu Dragnea, la România TV.

Citeşte mai multe despre:   Dan Tapalagă,   Liviu Dragnea,   Hotnews,   SRI,   finanțare
Loading...