Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment LOVITURĂ DE TEATRU: Familia Regală ar putea RĂMÂNE în Palatul Elisabeta dacă...

LOVITURĂ DE TEATRU: Familia Regală ar putea RĂMÂNE în Palatul Elisabeta dacă...

Un articol de: -
Eveniment

Andrew Popper, șeful Casei Regale, a făcut sâmbătă un anunț neașteptat. Potrivit acestuia, negocierile desfășurate cu Guvernul României ar putea avea un deznodămțnt fericit pentru membrii Familiei Regale. Aceștia ar putea rămâne în continuare în Palatul Elisabeta.

„Noi sperăm că problema se va rezolva pe termen lung prin adoptarea acestei legislații și avem toate motivele să credem că legislația privind Casa Regală va fi adoptată de Parlament. Legislația va da posibilitatea familei să rămână în această locuință. Motivul pentru care se dorește ca acest palat să rămână în folosința Casei Regale este pentru activitățile publice care se desfășoară aici”, a spus Andrew Popper, într-un interviu pentru Antena 3.

El a ținut să precizeze că imobilul este folosit în cea mai mare parte pentru organizarea de evenimente.

“Acest imobil este folosit doar într-o mică măsură ca o locuință și este folosit în marea lui majoritate pentru organizarea de evenimente publice care au foarte multă importanță. Au fost zeci de evenimente aici la care au participat instituții de stat, membri ai societății civile, au fost aici capete incoronate și șefi de stat”, precizat șeful Casei Regale.

Dacă nu se ajunge la o înțelegere, Familia Regală ar trebuit să părăsească Palatul Elisabeta pe data de 5 februarie, după ce negocierile purtate cu fostul premier Mihai Tudose au eșuat.

 
 
Loading...