Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment MARIA CIOBANU, mesaj sfâşietor către ROMÂNI! A mărturisit cea mai mare DURERE: “Am fost dată afară din casă...”

MARIA CIOBANU, mesaj sfâşietor către ROMÂNI! A mărturisit cea mai mare DURERE: “Am fost dată afară din casă...”

Un articol de: -
Eveniment

Marea cântăreaţă de muzică populară Maria Ciobanu a declarat recent că nu a avut o viaţă lipsită de griji dar că a reuşit să treacă peste toate greutăţile cu multă credinţă şi datorită dragostei pe care i-au purtat-o românii.

Dumnezeu m-a iubit însă şi m-a ţinut până la această vârstă, de aproape 80 de ani, iar cântecul popular mi-a fost cea mai mare pasiune şi alinare. Viaţa mea este un veritabil roman!”, a declarat “Ciocârlia Muzicii Populare” pentru revista Taifasuri.

“Am avut multe dezamăgiri, dar cea mai mare durere am simţit-o când am fost dată afară din casa în care am locuit peste 25 de ani. Credința în Dumnezeu m-a ajutat mereu să merg mai departe, mai ales că eu am pierdut patru case la viața mea. Sile Dinicu, Dumnezeu să-l ierte!, când și-a pierdut casa, de supărare, a paralizat și a murit. Pe mine m-a întărit Domnul și m-a susținut familia”, a mai spus Maria Ciobanu.

Citeşte mai multe despre:   Maria Ciobanu,   Dumnezeu
 
 
Loading...