Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Marian Godină "ars" la salariu. Cât a pierdut celebrul polițist

Marian Godină "ars" la salariu. Cât a pierdut celebrul polițist

Un articol de: -
Eveniment

Mult lăudate măriri de salarii cu care a venit PSD la putere se arată pe zi ce trece a fi doar niște minciuni de campanie. Numeroși polițiști au anunțat miercuri că aceste "creșteri salariale" s-au dovedit a fi de fapt pierderi cuprinse între 100 și 600 de lei.

Printre cei care au pierdut la salariu se numără și Marian Godină. Celebrul polițist a anunțat că salariul său pe această lună a înregistrat o scădere de 300 de lei.

"Observ pe numeroase grupuri ale polițiștilor că cei care la ora asta au primit deja salariile "se laudă" cu creșteri salariale cuprinse între -100 și -600 de lei. (cu minus).

Mie mi-a "crescut" cu vreo -300 de lei", a anunțat Marian Godină pe Facebook.

În ciuda scăderii de salariu, Marian Godină a găsit și un motiv de bucurie, și anume că acum vor vedea mulți cum e PSD va cere în campanie "îndrăznește să crezi".

"Să mă ierte colegii care au copii de întretinut, rate și alte probleme, dar trebuie să recunosc că o mică parte din mine s-a bucurat puțin.

Nu de alta, dar prea erau mulți îndrăzneți care au crezut", a scris Marian Godină.

Citeşte mai multe despre:   Marian Godină,   salariu
Loading...