Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Medicul Șerban Brădişteanu NU poate justifica 4 milioane de euro din avere. Banii vor fi CONFISCAȚI

Medicul Șerban Brădişteanu NU poate justifica 4 milioane de euro din avere. Banii vor fi CONFISCAȚI

Un articol de: -
Eveniment

Medicul Șerban Brădișteanu ar putea rămâne foarte curând fără 4 milioane de euro, bani pe care nu îi poate justifica.

Comisia de cercetare a averilor de la Curtea de Apel Bucureşti a admis, miercuri, cererea Agenţiei Naţionale de Integritate de confiscare de la şeful Secţiei de chirurgie cardiacă de la Spitalul Floreasca a sumelor de 3.595.333 de euro şi 414.000 de dolari, decizia urmând să fie comunicată instanţei, cu propunere de confiscare a acestei sume din averea medicului, scrie Hotnews.

Cazul se judecă din septembrie 2008. Atunci, ANI a dispus confiscarea sumei, pe motiv că există “o diferenţa vădit nejustificată între averea dobândită şi veniturile realizate în mod legal” de către fostul senator PSD.

După mai multe tergiversări în instanță, cazul este aproape de final. În 8 martie 2017, Comisia de cercetare a averilor a admis sesizarea ANI, această ordonanţă urmând a fi comunicată Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de confiscare.

 

Citeşte mai multe despre:   serban bradisteanu,   medic,   avere,   ANI,   confiscarea averii
Loading...