Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Memoria genetică a uterului" - Teoria HALUCINANTĂ a unor preoți români: Copilul tău o să semene cu tine și cu partenerii sexuali ai soției (VIDEO)

"Memoria genetică a uterului" - Teoria HALUCINANTĂ a unor preoți români: Copilul tău o să semene cu tine și cu partenerii sexuali ai soției (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Când un om spune tâmpenii pe Facebook, îl ignorăm și trecem cu vederea. Dar când trei reprezentanți ai Bisericii țin predici cu privire la concepte greu de imaginat, trebuie tras un semnal de alarmă.

Reprezentanții uniformelor “negre” lansează, în fața unei mulțimi de oameni, o idee de care oamenii de știință nu au vorbit niciodată: memoria genetică a uterului.

Mai exact, aceștia spun că un cuplu de oameni albi ar putea avea un copil negru, dacă femeia a întreținut relații sexuale cu un bărbat de culoare la un moment dat.

Într-o țară în care femeile sunt bătute și hărțuite ca sport național, "înțelepții" vin să pună paie pe foc afirmând că bărbații riscă să aibă copii care “seamănă cu el și cu alții”.

De asemenea, cei trei afirmă că România și Guatemala au avut cele mai pure rase, de aceea interesul pentru copiii din aceste țări fiind atât de mare înainte de Reoluție, dar și în anii ’90.

"Memoria genetică a uterului". Teoria HALUCINANTĂ a unor preoți români: Copilul tău o să semene cu tine și cu partenerii sexuali ai soției

Video: Facebook/Trooper Romania

“S-a făcut următorul experiment: iapa, rușii și canadienii, în Canada. Iapa a fost încrucișată cu zebroiu și armăsarul a fost încrucișat cu zebra. Ei bine, după 5 ani de încercări, rezultat zero. După alți 5 ani, grăjdarii au anunțat că, în încrucișare normală iapa a fătat un mânz zebrat, iar zebra un pui nezebrat.

Au revenit oamenii de știință și au confirmat o bănuială: că există genom. Adică memoria genetică a uterului. Și atunci au explicat ei că apare câte un negru născut dintr-o femeie albă. În studiu, s-a constatat că doamna albă a născut un copilaș negru cu părul creț. Soțul ei fiind tot alb. Bărbatul s-a supărat și a purces la ADN, apoi a intrat și în tribunal. Concluzia a fost: e copilul tău. Problema era că doamna albă se culcase cu mulți ani înainte cu un negru. Uterul ei a reținut caracterele bărbatului negru, și acum, printr-o excepție, uterul le–a transmis copilașului.

Dacă te însori cu o fată care nu mai e fată și s-a mai culcat și cu alți bărbați, înseamnă că soția ta iubită și iubitoare va naște copii care o să fie cu AND-ul  tău, pe numele tău, o să semene cu tine și cu ceilalți. Pentru că există memoria genetic a uterului.

La ora actual se duce sănătatea noastră genetic.

Din România, s-au exportat, prin adopție internațională, 20 de mii de copii pe puțin. Legal! Și din Guatemala s-au exportat. Au fost o vreme și vietnamezii la modă, mai ales la francezi.

Noi vorbim despre căutarea occidentalilor pentru copiii români.

S-a constatat că poporul roman și cel din Guatemala sunt cele mai sănătoase popoare din punct de vedere genetic. În 23 de ani de la această constatare a scăzut sănătatea genetic cu 26%. Au apărut stresul, alcoolul, drogurile..”

Citeşte mai multe despre:   Facebook
Loading...