Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Motivarea instanței: Soții Iohannis au obținut cu rea-credință casa din centrul Sibiului

Motivarea instanței: Soții Iohannis au obținut cu rea-credință casa din centrul Sibiului

Un articol de: -
Eveniment

Soţii Iohannis au obţinut cu rea-credinţă casa din centrul Sibiului. O demonstrează Curtea de Apel Brașov care a făcut publice motivele care au dus la respingerea recursului formulat de Klaus şi Carmen Iohannis în încercarea de a-şi păstra locuinţa dobândită, în opinia instanţei de apel, prin fraudarea legii, informează B1 TV. Magistraţii sunt convinşi că preşedintele şi soţia sa au ştiut tot timpul că actele nu sunt în regulă, motiv pentru care Curtea de Apel a decis să menţină hotărârea de anulare a contractului de vânzare-cumparare.

Klaus Iohannis a pierdut pe propria-i mână casa de pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, la parterul căreia se află spaţiul comercial închiriat, potrivit presei, pe zeci de mii de dolari anual, unei bănci. Motivarea instanţei arată că imobilul a fost dobândit cu rea-credinţă, în baza unui certificat de moştenitor emis de acelaşi notar şi în aceeaşi zi de 1 iunie 1999.

Şi asta nu e tot. Curtea de Apel Braşov susţine că totul a avut loc pe baza unor acte despre care se ştia că sunt false şi care au determinat instanţele, în iunie 2005, să anuleze şi contractul de vânzare-cumpărare prin care Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au cumpărat imobilul din strada Gh. Magheru nr. 35.

"Cumpărătorii, cu minime diligenţe, au cunoscut sau puteau să cunoască faptul că, cel care le transmite cota de 1 din imobil nu îşi justifică dreptul succesibil al proprietarilor înscriși în Cartea Funciară cu acte de stare civilă, cum impunea legea, iar unul din testamentele de care acesta s-a prevalat, pentru justificarea intrării imobilului în cauză în masa succesorală, a fost infirmat ca urmare a expertizei grafologice", se arată în motivarea instanței, citată de luju.ro.

Curtea de Apel Braşov a decis astfel să menţină hotărârea de anulare a contractului de vânzare-cumparare prin care Carmen şi Klaus Iohannis au intrat în posesia imobilului din Sibiu.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Carmen iohannis,   casa ,   motivare,   casa ,   Sibiu
Loading...