Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ”Nepotul lui Kovesi” și omul lui Coldea, implicat în scandalul Romprest: Ei sunt niște gândaci pentru mine!

”Nepotul lui Kovesi” și omul lui Coldea, implicat în scandalul Romprest: Ei sunt niște gândaci pentru mine!

Un articol de: -
Foto: Flux24.ro Eveniment

DNA Ploiești continuă practica fostului procuror anticorupție Mircea Negulescu de identificare a unor persoane, care să scrie așa-zise denunțuri în dosare în care nu au fost găsite probe, notează flux24.ro. De data aceasta, este vorba despre dosarul Romprest, în care principala persoană vizată este Florian Walter, actualul acționar majoritar al companiei.

Bogdan Adimi, actualul vicepreședinte Romprest, ar fi făcut mai multe denunțuri la DNA Ploiești, susțin surse judiciare, pentru flux24.ro. Relațiile lui cu DNA sunt mult mai vechi, acesta lăudându-se apropiaților că este nepotul Laurei Codruța Kovesi, scria recent Evenimentul Zilei.

”Încă de la venirea sa în compania Romprest, Bogdan Adimi a început să cheme angajati la mai multe întâlniri. La unele din întâlniri am participat și eu. Adimi a început să ne spună că el este colaborator al DNA și că a lucrat cu SRI și cu DNA. Odată, Adimi și Razvan Duca ne-au arătat că au pe telefon numărul personal al lui Coldea și ne-au zis că pot să îl sune oricând să îi ceară ajutorul. În aceeași întâlnire, Adimi ne-a spus că lucrează cu o procuroare de la DNA Ploiesti care i-a luat locul lui Portocală și că a făcut mai multe denunțuri și că el o să aresteze mai mulți oameni importanți în luna septembrie. Ne-a propus și nouă să mergem la DNA, să facem denunțuri ca să ne ajute după ce o să preia el compania. De mai multe ori, Adimi se lauda că este nepotul lui Kovesi, că are relații la DNA și este foarte periculos.Se lăuda ca el l-a arestat pe Murgeanu și pe Max Bălășescu și că el este colaborator și poartă tot timpul fire pe el”, a declarat o sursă din apropierea lui Bogdan Adimi, potrivit EVZ.

De altfel, Walter a susținut că Adimi nu a obținul funcția din conducerea Romprest prin metode tocmai legale: ”Bogdan Adimi a folosit tehnici imorale si de santaj pentru a obtine functia de vice-presedinte al companiei Romprest. Confirm ca in ultimele luni aceasta persoana m-a amenintat direct si prin intermediari ca lucreaza ca denuntator si ca ma va aresta si imi va aresta familia, inclusiv prin amenintari la adresa copiilor mei. Sunt convins ca autoritatile statului vor face lumina in acest caz”.

”Iar acesta lupta a lui COSMIN cu mine din punctul meu de vedere, este câștigată și știi bine ce înseamnă când zic câștigată. Sunt niște gândaci ei pt mine”, ar fi scris Bogdan Adimi, pe WhatsApp.
Situația lui Adimi este similară cu cea a unui interlop prahovean, Răzvan Alexe, conectat la cercurile PSD din Prahova, folosit de procurorul Mircea Negulescu pe post denunțător de serviciu. De altfel, Adimi și Alexe sunt buni prieteni, mai notează flux24.ro.

Citeşte mai multe despre:   DNa ploiești,   denunțător,   denunțători,   Romprest,   Bogdan Adimi,   Florian Walter,   gândaci,   Coldea,   Kovesi,   probe,   dosare
Loading...