Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Noapte albă pentru firmele de salubrizare: Petrecăreții de Revelion au lăsat în urma lor mormane de gunoaie

Noapte albă pentru firmele de salubrizare: Petrecăreții de Revelion au lăsat în urma lor mormane de gunoaie

Un articol de: -
Eveniment

Noapte albă pentru angajaţii de la firmele de curăţenie din Capitală! Mormanele de pungi de plastic, sticlele sparte și resturile de artificii care au pus stăpânire pe Piața Constituției le-a dat ceva de furcă măturătorilor.

Pungi, pachete, sticle de bere şi alte resturi erau împrăştiate peste tot marți dimineață. Aşa a arătat Piaţa Constituţiei după revelion. Tomberoanele au devenit neîncăpătoare, aşa că mulţi nu s-au sfiit să lase gunoiul alături sau să îl arunce pe unde s-a nimerit.

Mulți dintre cei care au pășit în noul an la petrecerea organizată in Piata Constituției au lăsat în urmă mormane de pungi de plastic și sute de sticle sparte.

La scurt timp după terminarea concertului, cei de la salubritate au început să strângă gunoiul lăsat în urmă de petrecăreţii ce au sărbătorit Revelionul în aer liber.

Angajaţii firmelor de salubrizare au fost cei care s-au luptat cu grămezile de gunoaie din Piaţa Constituţiei. Ei au fost prezenţi la datorie ca în fiecare an.

Gunoaie după petrecerile de Revelion
Embed:

 

Citeşte mai multe despre:   gunoaie dupa revelion,   Piata Constitutiei,   gunoaie,   sticle sparte,   salubritate,   revelion
Loading...