Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Nu mai e urgentă Ordonanța de Urgență? Modificările din Codul Fiscal nu au fost încă publicate în Monitorul Oficial (VIDEO)

Nu mai e urgentă Ordonanța de Urgență? Modificările din Codul Fiscal nu au fost încă publicate în Monitorul Oficial (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Codul Fiscal a fost modificat miercuri prin ordonanță de urgență pentru adoptarea mai multe măsuri fiscale dorite de către executiv. 

Dacă în alte țări, astfel de modificări privind fiscalitatea țării sunt discutate timp de mult timp, uneori și 5-6 ani, la noi totul s-a făcut pe repede înainte, fiind adoptate prin ordonanță de urgență și urmând să intre în vigoare în mai puțin de 2 luni de la momentul adoptării de guvern.

Deși s-au grăbit atât cu adoptarea acestor modificări, guvernanții nu au mai fost așa grăbiți și a publica în Monitorul Oficial aceste modificări făcute, a remarcat președintele PNL, Ludovic Orban.

De altfel, liberalii așteaptă publicarea acestor modificări în Monitorul Oficial pentru a merge mai departe și a depune moțiune de cenzură împotriva guvernului PSD.

Nu mai e urgență? Ordonanța cu modificările Codul Fiscal nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial

Citeşte mai multe despre:   urgență,   Codul Fiscal,   Monitorul Oficial,   Orban,   PNL
Loading...