Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment O bătrână, la un pas de viol, a scăpat fugind în stradă, semidezbrăcată (FOTO)

O bătrână, la un pas de viol, a scăpat fugind în stradă, semidezbrăcată (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

O bătrână de 71 de ani, din Timișoara, a trecut printr-un moment care a marcat-o pe viață, miercuri noapte. Femeia era cât pe ce să fie violată de un bărbat care a intrat cu forța peste ea în casă. Ca să scape, femeia a fugit în stradă pe jumătate dezbrăcată, scrie Libertatea.

Femeia dormea liiștită când a auzit zgomote și a realizat că cineva încerca să îi între în casă. A pus mâna pe telefon și și-a sunat fiul, care locuiește în altă localitate, iar acesta a sunat disperat la Poliția Locală. Oamenii legii au pornit în trombă spre locul unde se află apartamentul bătrânei.

Ajunși în fața casei, polițiștii au auzit țipetele femeii, care a reușit să fugă din apartament pe jumătate dezbrăcată. Ea le-a spus printre lacrimi oamenilor legii că în casa ei se află un bărbat care a încercat să o violeze.

Polițiștii au intrat în casă și au găsit un bărbat de 39 de ani, originar din Satu Mare, îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față, pe care l-au imobilizat și dus la secție.

 

Citeşte mai multe despre:   viol,   timișoara,   bătrână
Loading...