Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Plimbările cu mașina, mai sigure ca niciodată

Plimbările cu mașina, mai sigure ca niciodată

Un articol de: -
Eveniment

Au trecut anii în care copiii sub 6 ani erau ținuți în brațe de părinții lor când mergeau cu mașina. În prezent, părintele poate sta liniștit pe bancheta din spate, lângă copilul său, fără dureri de brațe. Iar copilul la rândul său poate sta într-un scaun auto, special creat pentru el, practic și comod, care îi asigură protecția atât de necesară acestuia, în tot felul de situații care se pot întâmpla în trafic.

Pe  www.nichiduta.ro, site-ul de încredere ales de părinți de pretutindeni, veți putea găsi o mare diversitate de scaune auto pentru copii. Acestea sunt de foarte multe feluri, pentru băieți, pentru fetițe, unisex și se împart pe mai multe categorii de vârstă.

Prima mare categorie se adresează nou născuților, greutatea suportată de scaune fiind de până la 13 kg. Veți vedea că acestea se găsesc pe foarte multe culori și au rol dublu, putând fi cu ușurință mutate din mașină și folosite pe post de landou. Prețul mediu al acestora se situează undeva în jur de 250 de lei, ceea ce e puțin, având în vedere rolul pe care îl au și ajutorul de necontestat pe care îl oferă noilor părinți.

Un model foarte frumos din această categorie îl reprezintă scaunul auto Huggy, cu un design foarte plăcut și ușor de instalat, care va oferi protecție maximă copilului dumneavoastră.

A doua categorie se adresează deja pentru copiii care au până în 18 kg, deci undeva între 1 și 3 ani, cu aproximație. Se pot vedea cu ochiul liber diferențele. În scaunele acestea copilul poate deja sta în șezut. De asemenea, aveți foarte multe opțiuni, chiar dacă aveți fetiță sau băiat.

Prețurile au crescut în mod simțitor, ajungând ca medie să fie undeva în jurul sumei de 1000 de lei. Cu toate acestea, prețul este unul care se poate motiva cu ușurință, deoarece este echipat cu tot felul de mecanisme și suporturi care să îi asigure cea mai mare protecție copilului dumneavoastră, care este în continuă creștere și devine mai agitat ca niciodată.

Un model foarte frumos de scaun auto din această categorie este Isoes Neo Bebe Confort, la care veți primi cadou și o husă de vară, care se va dovedi de real folos. Acesta este creat deopotrivă și pentru bebeluși, dar și pentru copii ceva mai mari. Oferă confortul optim copilului dumneavoastră prin ajustările care se pot face la nivelul acestuia și centurile de siguranță, care se pot pune în patru poziții diferite.

Următoarele tipuri de scaune auto, patru la număr, pot fi folosite de copiii cu o greutate între 25 de kg și 36 de kg. Veți vedea că fiecare tip de scaun va avea totuși pragul său minim de greutate, pentru ca mititelul să poată stea în deplină siguranță. E de recomandat să aveți mare grijă și la greutatea minimă pe care trebuie să o aibă copilul dumneavoastră, pentru că în acest caz micuțul nu va sta bine în scaunul auto și va putea aluneca sau se va putea strecura printre centurile de siguranță.

Pe nichiduta.ro veți putea găsi, pe lângă scaune auto și jucării, parasolare, organizatoare, perne de gât, suporți de sticlă și accesorii diverse, care să vină în completarea scaunelor auto, pentru a putea crea un mediu cât mai plăcut pentru copilul dumneavoastră, în așa fel încât să nu se plictisească prea repede. Și aceste accesorii se vor dovedi de un real folos pentru orice călătorie cu mașina alături de cei mici.

Loading...