Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Polițiștii solicită populației să depună mărturie împotriva abuzurilor poliției locale: "Niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre" (FOTO)

Polițiștii solicită populației să depună mărturie împotriva abuzurilor poliției locale: "Niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre" (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Război total între Poliția Națională și Poliția Locală!

Poliţia naţională acuză poliţia locală că își depășește atribuțiile, ajungând să poartă ilegal obiecte vestimentare ce fac parte din uniforma Poliției Române.

Agentul Dan Georgescu menționează într-un articol postat pe Pagina de Facebook “Polițiștii au umor” că a depus o plângere penală în acest sens. Întrucât foarte mulți cetățeni s-au arătat deranjați de comportamentul polițiștilor locali, care și-au însușit atribuții precum oprirea șoferilor în trafic și sancționarea pentru diverse nereguli constatate de ei, Dan Georgescu îi invită  pe cei care s-au lovit de astfel de probleme să depună mărturie.

Inițiativa sa i-a adus agentului “mulți dușmani”, după cum chiar el precizează, dar “trebuie să stopăm impostura”.

Se pare că la minister se doarme, nu interesează pe nimeni că niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre sau că se recomandă ca fiind polițiști rutieri în trafic șoferilor. Mai rămâne să vedem vatmanii și controlorii îmbrăcați așa. Știu că cer mult, însă și eu am făcut și am riscat mult! Oricine e dispus să depună mărturie, mă poate contacta în privat sau pe această pagină! Nu ezitați să distribuiți! Mulțumesc!”, conchide el.

Redăm mai jos postarea integrală a polițistului Dan Georgescu

Probabil mulți dintre pritenii pe care îi am în lista de pe facebook au observat că în data de 11.10.2017 am fost la Inspectoratul General al Poliției Române. Nu am fost chemat să fiu ”certat” și nici felicitat. Am fost chemat să dau declarații cu privire la plângerea penală depusă acum 6 luni, privind portul #ilegal de uniforme de către polițiștii locali și inscripționarea ilegală a mașinilor de serviciu, gen ”POLIȚIA; POLIȚIA RUTIERĂ; POLIȚIA LOCALĂ RUTIERĂ”, etc. Nu mai revin cu detalii, știți deja conținutul plângerii penale.

Dragi prieteni! Știu că pe mulți dintre dvs. vă deranjează această ”confuzie”, despre care toți știm că e intenționată și nicidecum ”așa ne-a spus primarul să ne îmbrăcăm”. Am nevoie de dvs.! Am nevoie ca oricine a fost oprit de un local îmbrăcat chiar și asemănător cu cel din fotografie și căruia i-au fost solicitate documente care nu au legătură cu atribuțiile localilor sau dacă ați fost opriți cu rampa luminoasă în trafic, dacă ați fost oprit de locali pentru că ați trecut pe culoarea roșie a semaforului, dacă ați fost oprit pentru nepurtarea centurii de siguranță, pentru că ați vorbit la telefon, pentru folii fumurii.

Acum vine partea grea! Eu mi-am făcut mulți dușmani prin depunerea acestei plângeri! Atât în rândul localilor, dar mai ales în rândurile colegilor! Am nevoie de MARTORI! Oricine este dispus să depună mărturie mă poate contacta în privat! Știu! Poate să fie greu, puteți fi chemați la instanță! Dar trebuie să STOPĂM IMPOSTURA! Nu e nevoie să vă deplasați din provincie în București! Veți fi audiați în localitatea dvs. prin comisii rogatorii. Eu nu mai pot face mai mult și nici nu pot lupta singur cu impostorii conduși politic. Nu contează că sunteți polițiști, medici, mecanici, muncitori, profesori. Am nevoie de dvs. Dacă ați fost opriți de vreun astfel de individ în trafic pentru că:

- ați trecut pe culoarea roșie a semaforului
- aveați folii fumurii neomologate montate
- nu purtați centura de siguranță
- vorbeați la telefon fără să folosiți sistemul hands free
- vi s-a spus că ați depășit viteza legală
- nu aveați asigurare obligatorie la dvs.
- aveați ITP expirat
- etc...... vă rog să mă contactați de urgență!

Se pare că la minister se doarme, nu interesează pe nimeni că niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre sau că se recomandă ca fiind polițiști rutieri în trafic șoferilor. Mai rămâne să vedem vatmanii și controlorii îmbrăcați așa. Știu că cer mult, însă și eu am făcut și am riscat mult! Oricine e dispus să depună mărturie, mă poate contacta în privat sau pe această pagină! Nu ezitați să distribuiți! Mulțumesc!

 

Citeşte mai multe despre:   Poliţia naţională,   Poliția Locală,   vestimentare
Loading...