Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment PORTOCALĂ îi încaieră pe GÂDEA şi CIUTACU: "Am vreun an juma’ înaintea voastră'

PORTOCALĂ îi încaieră pe GÂDEA şi CIUTACU: "Am vreun an juma’ înaintea voastră'

Un articol de: -
Eveniment

Victor Ciutacu s-a supărat după ce Mihai Gâdea a precizat în emisiunea de la Antena 3 că l-a făcut celebru pe Mircea Negulescu prin înregistrările difuzate în care Vlad Cosma face dezvăluiri despre acesta.

Ciutacu care lucrează în prezent la România TV susţine cu vehemenţţă că defapt el este motivul „celebrităţii” lui Portocală.

Ciutacu a scris pe pagina personală de Facebook:"Calculul şi raţiunea mă îndeamnă să mă întorc cu spatele şi să mă fac că n-am auzit. Caracterul - dificil, recunosc - mă împinge să refuz a fi ipocrit. Asa că aleg varianta b. Mihai Gâdea, ştii bine că am toată aprecierea pentru rezistenţa voastră şi pentru consecvenţa. La multe dintre reuşitele şi momentele voastre de glorie am fost şi eu parte. Până când am plecat. Dar, cu toată prietenia pe care ştii că v-o port şi cu toată deschiderea pentru a continua să fim oameni unii cu ceilalţi, la capitolul Portocală, despre care tocmai am auzit că fără Antena 3 nu ar fi devenit cunoscut, am vreun an juma’ înaintea voastră. Inclusiv perioada în care voi preluaţi live transmisia mea, cum fac şi eu acum în sens invers".

Citeşte mai multe despre:   Ciutacu,   Negulescu,   Gâdea
Loading...