Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a plantat copaci alături de zeci de elevi din Capitală în cadrul programului ”Curăţenia de vară”

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a plantat copaci alături de zeci de elevi din Capitală în cadrul programului ”Curăţenia de vară”

Un articol de: -
Foto: cotidianul.ro Eveniment

Zeci de elevi elevi din Capitală au plantat copaci, în cadrul programului "Curăţenia de vară în Sectorul 3, alături de primarul Robert Negoiţă, informează B1 TV.

Edilul i-a învăţat pe copii să planteze arborii si chiar le-a dat o mână de ajutor.

Iar copiii şi-au luat anjgajamentul că vor veni şi vor avea grijă de copacii care, odată crescuţi, vor fi replantaţi.

Peste 100 de puieţi de platani au fost plantaţi în cadrul acţiunii din sectorul 3. Copiii au fost încântaţi că arborii pe care i-au plantat le poartă numele.

"Vreau să învăţăm copiii ce înseamnă să plantezi copaci, ce înseamnă să întreţii un copac, vreau să găsim acea soluţie prin care fiecare copil să aibă măcar un copac aici de care să aibă grijă, pe care să îl planteze, să vină mereu să îl vadă, să-l ude, pe care să îl toaleteze, iar când se face mare îl luăm şi îl mutăm în oraş. Este o îndeletnicire cât se poate de corectă, mai ales că aşa cum ştim cu toţii şi am învăţat şi la şcoală, dacă nu plantezi un copac şi nu faci măcar un copil, nu laşi nimic în urma ta", a declarat Robert Negoiță, primarul sectorului 3.

Programul "Curăţenia de primăvară în Sectorul 3 cuprinde, printre altele, o serie de operaţiuni de înfrumuseţare a spaţiilor verzi, precum şi de regenerare a acestora.

Citeşte mai multe despre:   Robert Negoita
Loading...