Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Privește-ți cu atenție CNP-ul. Dacă ai cifre care se repetă, ești vizat..

Privește-ți cu atenție CNP-ul. Dacă ai cifre care se repetă, ești vizat..

Un articol de: -
Foto: Infoalert.ro Eveniment

Codul numeric personal (CNP-ul) este un cod de 13 cifre prin care este identificat orice persoană născută și/sau rezidentă în România, primele şapte cifre reprezentând datele de identificare, iar următoarele 6 fiind cifre unice.

Însă, dacă unele cifre din CNP se repetă, oamenii își pot da seama ce fel de persoane sunt, potrivit Antena 3.

Astfel, sacă se repetă cifra 1 înseamnă că ai spirit de conducător, ești independent și original. Defectul tău principal este egoismul.

Dacă se repetă cifra 2 înseamnă că ești genul de om care știe să coopereze, care vrea să medieze și care respectă pe toată lumea. Defectul tău principal este sensibilitatea.

Dacă se repetă cifra 3 înseamnă că ești un bun comunicator și ai multă creativitate. Sociabil din fire reușești să te bucuri de orice moment din viață. Defectul tău principal este nepăsarea.

Dacă se repetă cifra 4 înseamnă că ești o persoană pe care te poți baza, o persoană muncitoare și corectă. Defectul tău principal este doința de răzbunare.

Dacă se repetă cifra 5 înseamnă că ești o persoană care iubește aventura, care comunică excelent și care iubește viața. Defectul tău principal este imaturitatea.

Dacă se repetă cifra 6 înseamnă că ești o persoană familistă și responsabilă. Echilibrul îți caracterizează viața. Defectul tău principal este că te crezi salvatorul lumii.

Dacă se repetă cifra 7 înseamnă că ești o persoană înțeleaptă ce caută sî învețe lucruri noi în fiecare zi. Defectul tău principal este egoismul.

Dacă se repetă cifra 8 înseamnă că ești o persoană care are capacitatea de a aduna avere, bogății, de a conduce o afacere. Defectul tău principal este lăcomia.

Citeşte mai multe despre:   CNP,   cifra
Loading...