Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment RĂZBOI TOTAL pe banii publici! Alin Tișe, președintele CJ Cluj: "Nenorociții ordinari de la aeroport!" (FOTO)

RĂZBOI TOTAL pe banii publici! Alin Tișe, președintele CJ Cluj: "Nenorociții ordinari de la aeroport!" (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Războiul din administrația locală de la Cluj Napoca ajunge pe noi culmi! Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe (PNL), care de aproape o lună vrea schimbarea tuturor șefilor regiilor subordonate CJ Cluj, ajunge la paroxism cu declarațiile sale împotriva celor de la aeroportul local.

Astfel, într-o postare pe contul său de Facebook, Alin Tișe, amenință vehement conducerea „mafiotă” a Aeroportului din Cluj Napoca. Dincolo de intențiile administrative ori politice ale lui Tișe, mărul discordiei este propria cumnată angajată la aeroport, situație care l-a făcut pe prefectul Clujului că intervină și să-l acuze pe Tișe de conflict de interese.

Președintele Consiliului Județean este însă prea pornit pentru a fi obiectiv. Iată așadar noua etapă a războiului, ajuns la amenințări dure pe social-media:

"Nenorociții ordinari de la aeroport care au hărțuit-o și umilit-o în mod ilegal pe cumnata mea vor răspunde.

Aeroportul nu aparține acestor mafioți care continuă să fure banii publici de acolo. Pentru a vedea manipularea ordinară aveți mai jos salariile cumnatei mele ca ȘEF BIROU funcție avută doar din 05.09.2017 ( adica de ~ 5 luni)."

Tișe prezintă în acest context fluturașul de salariu al cumnatei care încasează doar 4743 lei net față de "mafia directorilor de la aeroport care câștigă net peste 23.000 lei".

Pe de altă parte, vineri, potrivit Monitorul de Cluj, cumnata și-a dat demisia.

Conflictul continuă nu numai pe culoarele administrative și politice locale, dar și în instanță.

Pe 16 octombrie, prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș a decis să atace hotărârea 225/2017 și o alta, emisă ulterior, dar care se referă tot la aeroport, la Tribunalul Cluj, ca fiind nelegală. 

Citeşte mai multe despre:   Cluj,   CJ,   Alin Tișe,   aeroport,   mafie
Loading...