Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Reacția lui Băsescu, după ce s-a aflat că l-a decorat pe POLIȚISTUL-PEDOFIL: "NICIODATĂ un președinte nu..." Sorina Matei anunță cine a făcut propunerea de decorare

Reacția lui Băsescu, după ce s-a aflat că l-a decorat pe POLIȚISTUL-PEDOFIL: "NICIODATĂ un președinte nu..." Sorina Matei anunță cine a făcut propunerea de decorare

Un articol de: -
Eveniment

UPDATE:

Eugen Stan a fost decorat cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă” în aceeași zi cu actualul șef al IGPR, Bogdan Despescu, scrie jurnalista Sorina Matei, pe pagina sa de Facebook.

"Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului de Interne de la acea vreme/ Ioan Rus, a trecut prin filtrul IGPR/Petre Tobă şi s-a petrecut chiar la două luni după instalarea Guvernului Ponta 1 - al USL, respectiv în luna iulie a anului 2012, decretul fiind semnat de preşedintele din acea perioadă şi contrasemnat de premierul de la acea vreme, Victor Ponta.(...) Ambii – şi «Violatorul» (polițistul-pedofil, n.r.) şi actualul şef al IGPR - au fost decoraţi la propunerea lui Petre Tobă, via Ioan Rus pentru faptele de vitejie din iarna 2011-2012", precizează Sorina Matei.

 

Fostul președinte Traian Băsescu reacționează după ce s-a aflat că l-a decorat în 2012 pe polițistul Eugen Stan, arestat pentru pedofilie.

Traian Băsescu a afirmat că un preşedinte nu cere niciodată dosare, listele venind de la minister.

”Niciodată un preşedinte nu cere dosare. Vin liste de la ministere pentru decoraţii. Sunt pur şi simplu nişte liste. Aţi găsit vinovatul acum... preşedintele României”, a declarat, pentru Mediafax, fostul șef de stat.

Eugen Stan, polițistul-pedofil, a fost decorat în 2012, de către preşedintele României, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă” (DETALII AICI).

Citeşte mai multe despre:   Traian Băsescu,   Eugen Stan ,   polițist,   pedofil
Loading...