Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment REVOLTĂTOR! Medic, catre tatăl unui bebeluș: Dacă moare, îți dau sicriu, bani. Nu câștigați dacă îmi faceți mie rău (VIDEO)

REVOLTĂTOR! Medic, catre tatăl unui bebeluș: Dacă moare, îți dau sicriu, bani. Nu câștigați dacă îmi faceți mie rău (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Cazurile revoltătoare de nepăsare din sistemul medical continuă să apară! Ultima dată vine dintr-un spital din Hunedoara unde un medic a fost înregistrat în timp ce le cerea părinților unui copil să renunțe la plângerea de malpraxis în schimbul oferirii de ajutor pentru înmormântare.

"Dacă moare acum, eu mă ocup de tot.

Dumitale?

Da, eu, eu mă ocup. Dumnezeu să ne ferească, dar eu mă ocup. De pomană, de tot ce aveţi...Dumneavoastră nu câştigaţi nimic dacă îmi faceţi mie rău", se aude pe înregistrare.

Iar acest târg este făcut de medic cu toate că el însuși a recunoscut că a greșit lăsându-și pacienta să nască cu o moașă, deși femeia avea nevoie de o operație de cezariană.

"Aparent, da, nu i-am făcut cezariană și asta e cauza, dar s-ar putea ca la judecată să se întoarcă lucrurile și să nu fiu eu vinovat, să fie infecția cu care doamna a venit", spune acum medicul, conform Digi24.

Puși în fața acestei situații, părinții nu au acceptat târgul cinic al medicului și au depus imediat înregistrarea la poliție.

"Care părinte ar fi stat liniștit să i se spună în față: eu la copilul tău îi dau sicriu, îi dau mașină mortuară să ți-l aducă de la Timișoara, îţi plătesc preot pentru slujbe", afirmă tatăl copilului.

Conducerea spitalului din Hunedoara a demarat la rândul său o anchetă pentru a afla dacă medicul se face vinovat de malpraxis.

REVOLTĂTOR! Medic, catre tatăl unui bebeluș: Dacă moare, îți dau sicriu, bani. Nu câștigați dacă îmi faceți mie rău

Citeşte mai multe despre:   medic,   malpraxis,   spital
Loading...