Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Romprest: DIICOT a prezentat date şi informaţii care distorsionează realitatea. Niciun reprezentant al societăţii nu a fost implicat în constituirea unui grup infracţional

Romprest: DIICOT a prezentat date şi informaţii care distorsionează realitatea. Niciun reprezentant al societăţii nu a fost implicat în constituirea unui grup infracţional

Un articol de: -
Eveniment

COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., având în vedere informaţiile apărute în presă şi cele furnizate în cadrul conferinţei ţinute de reprezentantul DIICOT, miercuri, vine cu următoarele lămuriri:

"Între Compania Romprest Service S.A., A.N.A.F.  - Antifraudă Fiscală şi A.N.A.F. -  D.G.A.M.C. există un litigiu civil, înregistrat sub nr. 66438/299/2014, obiectul acestui litigiu reprezentându-l contestaţia pe care subscrisa a formulat-o împotriva Deciziei emise de către A.N.A.F.  - Antifraudă Fiscală, prin care s-au instituit măsuri asiguratorii pe bunuri mobile şi imobile.

Compania Romprest Service S.A. este o societate lider la nivel naţional în domeniul salubrizării localităţilor, dovedind seriozitate constantă în raporturile fiscale şi comerciale pe care le-a avut cu terţi şi cu statul român.

De asemenea, de la înfiinţare, compania a plătit către bugetul de stat sume ce depăşesc 100 milioane Euro.

Grupul Romprest asigură un număr de peste 6.500  de locuri de muncă şi niciodată nu a încurajat sau utilizat forţă de muncă la negru.

Buna credinţă a societăţii, în litigiul mai sus menţionat este dovedită pe deplin, deoarece, deşi am contestat argumentat decizia de instituire a măsurilor asiguratorii, conducerea societăţii a luat anul trecut hotărârea de a pune la dispoziţia ANAF, cu titlu de garanţie suma ce face obiectul deciziei de instituire a măsurilor asiguratorii.

Apreciem că atât în mass-media, cât şi în conferinţa de presă organizată de DIICOT s-au prezentat date şi informaţii care distorsionează realitatea şi exced celor aduse la cunoştinţa subscrisei de către organele în drept.

Procedându-se astfel, considerăm că societăţii Compania Romprest Service S.A. i se creează un grav prejudiciu de imagine cu consecinţe deosebite pentru activitatea şi credibilitatea în faţa opiniei publice, a salariaţilor şi a partenerilor contractuali.

Asigurăm atât opinia publică, cât şi pe toţi colaboratorii noştri, că nici un reprezentant al societăţii nu a fost implicat în constituirea unui grup infracţional, care să urmărească sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale, urmând să dovedim acest aspect instituţiilor abilitate".

Citeşte mai multe despre:   Romprest,   Florian Walter
Loading...