Scandal URIAȘ din cauza lui Cristian Pomohaci: Afară din concert! Detalii HALUCINANTE

Scandal URIAȘ din cauza lui Cristian Pomohaci: Afară din concert! Detalii HALUCINANTE

Scandal uriaș într-o comună din județul Galați, după ce primăria l-a invitat pe Cristian Pomohaci să cânte la o sărbătoare organizată de ziua localității.

Edilii se laudă de câteva zile cu invitații speciali la concert, Pomohaci fiind invitat să cânte alături de Vali Vijelie și Laura Lavric, pe bani frumoși.

Vestea că va veni fostul preot i-a înfuriat pe săteni, iar comuna s-a împărțit în două, primarul fiind nevoit să ia o decizie radicală.

În mediul virtual s-a iscat o dispută între cei care-l susţin pe Cristian Pomohaci în „războiul” lui cu Biserica Ortodoxă ori cu Justiţia şi cei care cred că primăria n-ar fi trebuit să ivite, pe bani publici, un artist controversat. O parte dintre comentarii în care rapsodul era interpelat cu cuvinte obscene au fost şterse, dar atacurile cu limbaj moderat la adresa artistului au fost păstrate, la fel ca şi comentariile care îl ridică în slăvi.

Având în vedere de reacțiile cetățenilor, am căutat să evităm un eventual scandal. Am fost anunțați că se pregătesc oameni care vin să arunce cu ouă în el. Când l-am invitat, am ținut cont de calitățile lui vocale, însă oamenii s-au împotrivit. Pomohaci cerea 1.000 de euro pentru prestație”, a declarat primarul comunei Tulucești, potrivit Antena 3.

Urmăriți B1TV.ro și pe