Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Scandal uriaș la Spitalul de Arși: Concursul pentru postul de manager a fost măsluit. Plângere la DIICOT (VIDEO)

Scandal uriaș la Spitalul de Arși: Concursul pentru postul de manager a fost măsluit. Plângere la DIICOT (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Scandal pentru scaunul de manager la Spitalul de Arși din Capitală! Un concurs aranjat pentru actualul manager interimar, acuză revoltată Asociația Națională pentru Protecția Pacienților, care cere, de altfel, anularea competiţiei. Asociaţia va depune şi o sesizare la DIICOT

"Am anunțat Ministerul Sănătății că s-au strecurat o serie întreagă de nelegalităţi. S-a confirmat tot ce am sesizat, anunțul concursului a fost făcut incomplet, este total netransparent.

Scopul măsluirii acestui concurs este foarte clar, menținerea actualei conduceri actuala gaşcă de interese care a adus spitalul în actuala situație.

Vom depune o sesizare și la DIICOT, sunt suspiciuni de concurs cu dedicație, actualul manager interimar nu a depus niciodată o declaratie la ANI, așa cum prevede legea", a afirmat Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților. 

Scandal uriaș la Spitalul de Arși: Concursul pentru postul de manager a fost măsluit. Plângere la DIICOT


 

Citeşte mai multe despre:   DIICOT,   Spitalul de Arși,   măsluit,   manager
Loading...