Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Șeful de post și un polițist de frontieră din Timiș s-au ÎMBĂTAT și s-au BĂTUT la birtul din sat (VIDEO)

Șeful de post și un polițist de frontieră din Timiș s-au ÎMBĂTAT și s-au BĂTUT la birtul din sat (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: Opinia Timisoarei Eveniment

Ar trebui să prevină conflictele și să aibă grijă de liniștea și siguranța cetățenilor, dar s-a întâmplat fix pe dos. Șeful de post și un polițist de frontieră din Timiș s-au îmbătat criță și apoi s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut la birtul din satul Teremia Mare, în a doua zi de Paști.

Adunați la un pahar de vorbă, oamenii legi au consumat mai puține cuvinte și mai mult alcool. Nemaiputând articula prea bine și cu minte tulbure, cei doi angajați ai Ministerului de Interne au început să-și care pumni și picioare mai ceva ca  boxerii profesionişti.

Șeful de post și un polițist de frontieră din Timiș s-au ÎMBĂTAT și s-au BĂTUT la birtul din sat

După cum se poate vedea în imaginile publicate de Opinia Timișoarei, șeful de post de la Teremia Mare și colegul său de la Frontieră se lovesc de zidurile birtului, se prăbușesc pe cimentul din curte și se rostogolesc pe jos, sub ochii unor consăteni care însoțesc scenele grotești de fluierături și mesaje de susținere ori dezaprobare.

Într-un final, plini de vânătai și julituri, asudați și obosiți, își aruncă ultimele cuvinte de ocară, aclamați de mulțime.

Citeşte mai multe despre:   sef de post,   politist,   frontiera,   Timiş,   s-au batut,   s-au injurat
Loading...