Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment SFIDARE. Un primar a luat peste picior o elevă, care i s-a plâns că a parcurs într-o oră și jumătate drumul până la școală (VIDEO)

SFIDARE. Un primar a luat peste picior o elevă, care i s-a plâns că a parcurs într-o oră și jumătate drumul până la școală (VIDEO)

Un articol de: -
Foto:Gazeta de Cluj Eveniment

Atitudine sfidătoare a unui primar la adresa unei eleve care i s-a adresat pe reţelele de socializare. Edilul Horia Şulea a luat-o peste picior pe o tânără, care s-a plâns că a făcut o oră şi 25 de minute din comuna Floreşti până în Cluj-Napoca, informează B1 TV. 

Fata, care învață la liceul Onișifor Ghibu din Cluj Napoca, s-a supărat că, din cauza aglomerației, a întârziat la prima oră şi a primit absenţă. Ea a parcurs distanța de nouă kilometri dintre Cluj şi Floreşti într-o oră şi 25 de minute. Ea i s-a adresat apoi pe Facebook primarului din Floreşti, Horia Şulea

”Azi dimineață am pornit spre școală cu autobuzul de 06:55 și la 8:49 am intrat pe poarta școlii. Asta înseamnă că voi avea o absență la prima oră pentru care va fi nevoie de motivare. Mă puteți ajuta cu una?", l-a întrebat Dora Mariș pe primar. 

Răspunsul a fost un simplu emoticon care zâmbește. Însă fata nu s-a lăsat descurajată.

SFIDARE. Un primar a luat peste picior o elevă, care i s-a plâns că a parcurs într-o oră și jumătate drumul până la școală

”Chiar v-aș fi recunoscătoare... pot să o ridic de la Primărie în orice după-masă. Cu o motivare de la domnul primar sunt sigură că m-ar lua în serios profesorii", a continuat eleva. 

Primarul, aparent bine-dispus, i-a răspuns ironic tinerei care căuta doar o soluție.

”Bineînțeles. Sunt absolut convins și eu. Doar că noi eliberăm motivări doar pentru cei din Florești și nu și pentru cei cu școala în Sibiu. Încercați la domnul Neag... sau Klaus Iohannis... ori Alin Tișe", a scris Horia Șulea. 

Când eleva i-a spus edilului că a parcurs drumul Florești-Cluj într-o oră și 25 de minute, reacția edilului a fost succintă. ”Perfect", a scris Șulea.

Tânăra a fost dezamăgită de atitudinea primarului și așteaptă cu nerăbdare să împlinească 18 ani, pentru a-și putea exercita dreptul de vot, în speranța că se va schimba situația în comuna în care locuiește.

”Recunosc, am fost surprinsă de replicile domnului primar. Mă așteptam ca o persoană într-o funcție publică, cu responsabilități față de cetățenii care l-au ales, să îmi ofere, chiar și în lipsa motivării, o scuză sau o alternativă la rezolvarea problemei. În schimb, m-am lovit de răspunsuri sarcastice, care mi-au demonstrat că nu sunt luată în serios. Având în vedere evenimentul, începând de anul viitor, voi profita de dreptul meu la vot”, a concluzionat tânăra.

Citeşte mai multe despre:   Horia Şulea,   elevă ,   Floreşti,   sfidare,   ironii,   edil,   Cluj Napoca
Loading...