Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Simona Halep, umilită de 1 Decembrie: Ilie Năstase a dezvăluit că tenismena nu a fost primită la parada de Ziua Națională (VIDEO)

Simona Halep, umilită de 1 Decembrie: Ilie Năstase a dezvăluit că tenismena nu a fost primită la parada de Ziua Națională (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

La aproape o săptămână de la ceremoniile de Ziua Națională, controversele sunt departe de sfârșit. El însuși protagonist al unui scandal la parada de 1 Decembrie după ce nu a fost lăsat să stea în tribuna oficială pentru că nu avea invitație, fostul tenismen Ilie Năstase a dezvăluit recent că Simona Halep a trecut printr-o situație similară.

Simona Halep, umilită de 1 Decembrie: Ilie Năstase a dezvăluit că tenismena nu a fost primită la parada de Ziua Națională

 

Năstase a declarat, pentru Antena Stars, că Simona nu fost primită la paradă pentru că nu a venit cu invitația în format print, ci o avea doar în format electronic, în telefonul mobil. 

”Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea", a declarat Ilie Năstase.

Despre incidentul în care a fost și el implicat, Ilie Năstase spune că i-a trecut supărarea, deși atunci declara că așteaptă scuze. 

”Oamenii care erau acolo au spus că nu sunt pe listă și nu mă lasă să intru, atât. Nu pot să fiu eu supărat pe oamenii de la poartă. Pe cei care organizează, da, sunt supărat și aștept scuze de rigoare. Că e președintele României, cine o fi, nu mă interesează. Eu am făcut ceva pentru România, am fost îmbrăcat militar, în general, ca și ceilalți care erau în spate. Nu văd de ce eu nu pot să intru”, spunea Ilie Năstase vineri seară. 
 

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep,   Ilie Năstase,   paradă,   Ziua Națională
Loading...