Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ȘOC media: Dan Diaconescu de la OTV la Antena3! Reacția lui Gâdea

ȘOC media: Dan Diaconescu de la OTV la Antena3! Reacția lui Gâdea

Un articol de: -
Eveniment

Exclusiv și în direct - din partea Antenei 3 - și senzațional - in memoriam OTV, Dan Diaconescu a apărut luni seară într-un interviu televizat la emisiunea Sinteza Zilei moderată de Mihai Gâdea.

Nu, din pușcărie a făcut declarații fostul om de televiziune și lider al Partidului Poporului - DD. Antena 3 a folosit o înregistrare de acum 5 ani însoțită de o sinteză ilustrată a activității lui Dan Diaconescu, precum și a momentelor sale de conflict cu autoritățile.

"Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul, urmau să mă închidă și pe mine" - declara jurnalistul-emblemă al fostului post de televiziune OTV.

În context, Antena 3 anunță că Diaconescu este în pericol să îşi piardă casele pe care banca i-a instituit sechestru, pentru cei 5.6 milioane de euro împrumutați.

În acest moment, omul de televiziune face eforturi uriașe prin avocatul său și a depus o contestație la executare cu privire la această sumă, în speranța că va reuși să oprească o situație critică în care fiica și soția sa ar ajunge în stradă.

Chiar și în închisoare, Dan Diaconescu a reușit să plătească 40.000 de euro pe lună, însă după un an, a cerut o reeșalonare de câte 20.000 de euro pe lună, dar banca nu a fost de acord, iar de aici au început problemele.

Condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare, Dan Diaconescu mai are de ispășit măcar doi ani până va putea solicita eliberarea condiționată care se face după executarea a două treimi din pedeapsă.

Citeşte mai multe despre:   Dan diaconescu
Loading...