Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Sorin Grindeanu, la ieșirea de la audieri: Nu mă tem de DNA. Calitatea mea este cea de martor (VIDEO)

Sorin Grindeanu, la ieșirea de la audieri: Nu mă tem de DNA. Calitatea mea este cea de martor (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost audiat miercuri, ca martor, la Direcția Națională Anticorupție. La ieșirea de la DNA, Grindeanu a fost rezervat în declarații, refuzând să precizeze care este dosarul în care a fost citat de procurori. 

”Am calitatea de martor. Sunt lucruri pe care pot să le declar și altele pe care nu pot. Nu pot să vă dau amănunte despre acest dosar. Nu am niciun fel de problemă, calitatea mea este cea de martor. (...) Nu mă tem de DNA. Îmi fac datoria de cetațean”, a spus Grindeanu, precizând că dosarul în care a fost audiat nu are nicio legătură cu plângerea pe care el a fîcut-o pe numele secretarului general al Guvernului, Mihai Busuioc. 

Întrebat dacă a fost surpins atunci când a fost chemat să dea explicații în fața procurorilor anticorupție, fostul premier a răspuns: ”Nu cred că trebuie să surprindă pe niciun om de bună credință citarea ca martor. Am spus adevărul și ceea ce știam eu”. 

Sorin Grindeanu la ieșirea de la DNA: Calitatea mea este cea de martor. Nu mă tem de DNA

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   martor,   DNA
Loading...