Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Soţia poliţistului-pedofil: "Să fie castrat! Este o bestie rea! E nebun şi trebuie dus la doctor!" (VIDEO)

Soţia poliţistului-pedofil: "Să fie castrat! Este o bestie rea! E nebun şi trebuie dus la doctor!" (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: Inquam Photos/ George Călin Eveniment

Soţia poliţistului-pedofil face declaraţii incredibile. "Să fie castrat! Este o bestie rea! E nebun şi trebuie dus la doctor!". Femeia se declară şocată de comportamentul celui pe care l-a luat de soţ în urmă cu câteva luni şi spune că îi este ruşine de părinţii copiilor agresaţi si vrea să-şi păstreze anonimatul.

Şocul a fost imens pentru biata femeie, atunci când l-a recunoscut, în imaginile din lift, pe cel cu care şi-a împărţit viaţa ani întregi.

"Da. A fost groaznic când am văzut! A fost groaznic! Groaznic! Este inadmisibil! Este o bestie! Să îi bagi mâna femeii ăleia şi să mergi în halul ăla... Deci, nu-mi vine să cred! Aşa ceva... groaznic! Este o bestie omul ăsta! Este o bestie! El cât a stat, de sâmbătă până luni, să zic că a primit trei telefoane maximum. Trei sau patru", a afirmat soţia lui Eugen Stan

Femeia se plânge că trăieşte un adevărat coşmar şi că scandalul izbucnit este o povară în viaţa sa. Mai mult, ea spune că s-a căsătorit cu acesta fără a apuca să-şi cunoască foarte bine partenerul, care, susţine tot ea, avea un comportament cameleonic.

"În prezenţa mea era bărbatul cuminte. Conservator, de familie... nu se uita nici în stânga nici în dreapta... El a lăsat amprenta unui om cuminte! Om cumsecade! Sunt şocată! M-a uimit! Nu pot să cred! Oricum, omul e nebun! Dus la doctor! Aşa ceva este strigător la cer!", afirma aceasta.

Soţia poliţistului-pedofil spune că îi este ruşine de părinţii copiilor agresaţi de agent.

"Pedeapsa lui şi a tuturor pedofililor este să fie castraţi! Este cea mai corectă pedeapsă! Asta le-aş face: le-aş da o lecţie pe viaţă! Să rămână fără...", spune aceasta.

Soţia poliţistului-pedofil: "Să fie castrat! Este o bestie rea! E nebun şi trebuie dus la doctor!"

 


 

Citeşte mai multe despre:   pedofil,   poliţist ,   castrat
Loading...