Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)

Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: radiocluj.ro Eveniment

Stelian Tănase s-a numărat printre zecile de mii de persoane care au fost în stradă, în Capitală. Jurnalistul a susținut, pentru B1 TV, că a fost la zeci de mitinguri din decembrie 1989 până în prezent, dar niciodată nu a văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine.

Altfel, Tănase s-a arătat încântat de spiritul în care au manifestat oamenii: cu pancarte hazlii, sloganuri diversificate și mult zgomot.

Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși...

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Am venit de la ora 17.55 în Piața Universității. Multă lume entuziasmată, horătâtă, stare de spirit bună, pozitivă. N-am văzut pe nimeni gândindu-se la violențe. 

A fost un moment de tensiune - eram foarte aproape acolo - pentru că jandarmii au blocat bulevardul pe trei rânduri.

Trebuie să vă spun că niciodată - și eu sunt mitingist vechi, din decembrie 89 am fost la zeci de mitinguri - niciodată n-am văzut asemenea concentrare de forțe de ordine, jandarmerie autobuze și jandarmerie călare. 

Cu toate astea, jandarmii au cedat la prima încercare a protestatarilor de ocupa carosabilul. N-au rezistat presiunilor - nu știu ce pregătire au - sau putem să ne gândim că au avut misiunea ca în caz că lucrurile devin prea tensionate, să cedeze. Carosabilul a fost ocupat la prima încercare mai serioasă a manifestanților. Am fost un pas-doi în spate când coloana a pornit să răstoarne gardurile.

Lumea scandează, mult zgomot, vuvuzele multe, lumea e cu steagul nostru, multe bannere foarte hazlii, oamenii au umor, multe sloganuri diversificate. E o atmosferă aș spune sărbătorească. Nu văd încrâncenare sau vreo pornire”, a povestit Stelian Tănase, pentru B1 TV.

Citeşte mai multe despre:   jandarmi,   protest
 
 
Loading...