Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ”Sunt om, nu mașină!”. Carmen Dan, explicații după gafă: Nu-mi cer scuze pentru că am pronunțat greșit un sunet! (VIDEO)

”Sunt om, nu mașină!”. Carmen Dan, explicații după gafă: Nu-mi cer scuze pentru că am pronunțat greșit un sunet! (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: digi24.ro Eveniment

Ministrul de Interne, Carmen Dan, face precizări după recenta gafă pe care a comis-o. Șefa de la MAI scrie pe Facebook că nu își va cere scuze după ce a spus că un om are un ”nume și un pronume”. ”Sunt om, nu mașină!”, a replicat Carmen Dan, care însă a ținut să ceară scuze pentru faptul că nu și-a păstrat calmul în acel moment. 

”Nu-mi cer scuze pentru că am pronunțat greșit un sunet! Sunt om, nu sunt mașină!

Îmi cer scuze însă pentru iritare, pentru oboseală, pentru momentul în care m-a părăsit calmul pentru că în loc să vorbim despre oameni responsabili, care tocmai arătaseră ce pot face pentru colegii lor din stradă, sau pentru partenerii lor loiali și iubitori - câinii polițiști, a trebuit să vorbim despre un angajat iresponsabil!

Îmi cer scuze pronumelui personal «EI» - înțelegând prin «ei» pe toți acei oameni dedicați din ministerul de interne care au muncit ieri, așa cum o fac zi și noapte, pentru siguranța noastră!

Toate faptele lor bune, și sunt foarte multe fapte bune(!!!), nu au contat, fiind aruncate în derizoriu de fapta unui șofer iresponsabil! Lor le cer scuze! Pentru mine, PRONUMELE «ei» are o altă conotație! Mult mai profundă!

Carmen Dan, explicații după gafă: Sunt om, nu mașină!

Carmen Dan a făcut declarația pentru care a fost taxată imediat în spațiul public în comtextul scandalului privind accidentul din București, evitat în ultima clipă. Unul dintre angajaţii Jandarmeriei, grăbit tare, nu a mai ținut cont de siguranța circulației. Deşi conducea un autocar al Ministerului de Interne, jandarmul nu s-a sfiit să încalce regulile de circulaţie şi nici să pună în pericol viaţa a zeci de persoane care se aflau într-un tramvai. (Detalii AICI)


 

Citeşte mai multe despre:   Ministrul de Interne,   Carmen Dan,   gafă,   pronume,   om,   mașină
Loading...