Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Tânăra din Timișoara terorizată de "Balena Albastră" și-a înscenat o hărțuire pentru A PRIMI UN TELEFON NOU din partea părinților

Tânăra din Timișoara terorizată de "Balena Albastră" și-a înscenat o hărțuire pentru A PRIMI UN TELEFON NOU din partea părinților

Un articol de: -
Foto: ziar.com Eveniment

O tânără de 13 ani din Timișoara și-a mințit părinții că este hărțuită de administratorii jocului “Balena Albastră” pentru a-i convinge să-i cumpere un telefon mobil nou, potrivit Gândul.

După declarațiile copilei, autoritățile s-au autosesizat și au stabilit în urma verificărilor că totul a fost o înscenare.

Conform polițiștilor, tânăra a folosit o aplicație instalată pe telefonul mobil prin care și-a trimis singură mesaje de amenințare și s-a apelat singură, iar ulterior a șters aplicația.

Tânăra a inventat tot scenariul cu scopul de a-i convinge pe părinți că telefonul mobil nu mai poate fi folosit și că are nevoie de altul mai performant.

Fata de 13 ani povestea într-un interviu că a ajuns din greşeală pe site-ul jocului "Balena Albastră", iar apoi a început să primească mesaje de ameninţare de la administratorii jocului şi să fie sunată de aceştia.

Balena albastră este un joc online care presupune o serie de provocări violente, participanții neputând să renunțe. Acesta a dus chiar la câteva decese în Rusia. 

Cazul a fost adus în atenția Poliției și a Inspectoratului Școlar Județean după ce cinci elevi ai unei școli gimnaziale din Iași au ajuns la spital din cauza unei probe a jocului violent.

Citeşte mai multe despre:   Balena Albastra,   Timisoara,   inscenare
Loading...