Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Titus Corlățean se apără în Senat: Am avut multă răbdare, timp de un an și jumătate am tăcut (VIDEO)

Titus Corlățean se apără în Senat: Am avut multă răbdare, timp de un an și jumătate am tăcut (VIDEO)

Un articol de: -
foto: b1.ro Eveniment

Titus Corlățean a vorbit de la prezidiul Senatului despre modul în care s-au defășurat alegerile prezidențiale din 2014, în principiu, cu privire la situația din diaspora, în contextul în care soarta acestuia, mai precis, aprobarea deciziei de urmărire penală a acestuia, se află în mâinile senatorilor.

"Aceste evenimente, la acel moment, au general multă emoție, au generat dezbateri publice, au generat acuzații și, în ultimă instanță, un dosar penal la adresa mea, pentru suspiciuni privind încălcarea sau îndeplinirea de o manieră defectuoasă a atribuțiilor de serviciu. Am avut și eu acces cu întârziere la dosarele respective, am avut o dezbatere la acel moment și mi-au expus o serie de argumente. Resping în termeni foarte clari orice acuzație care îmi este adusă de Parchetul General, DNA, cu privire la îndeplinirea în mod defectuos a atribuțiilor de serviciu. Am prezentat o serie de elemente necesare, unele dintre ele cunoscute, altele care necesitau explicații și altele care au fost poarte mai puțin menționare în spațiul public", a afirmat fostul ministru de Externe.

"Am avut multă răbdare, timp de un an și jumătate am tăcut și am să vă explic care au fost rațiunile să tac, lăsând anchetatorii să își facă datoria în deplin profesionalism. Linia de direcție a fost cu totul alta, am să vă prezint o serie de elemente pe care le consider necesare. Am trecut și am simțit un profund regret față de situația în care s-au aflat cetățenii români de bună credință care au trecut prin cele evenimente din 2 noiembrie 2014, nu pentru alții", a adăugat Corlățean.

Titus Corlățean se apără în Senat: Am avut multă răbdare, timp de un an și jumătate am tăcut

Citeşte mai multe despre:   Titus Corlatean,   Senat,   urmarire penala,   diaspora
 
 
Loading...