Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Transfăgărăşanul, SUFOCAT DE TRAFIC în minivacanţa de Sf. Maria: Cozile s-au întins pe 4-5 km de fiecare parte a tunelului! (VIDEO)

Transfăgărăşanul, SUFOCAT DE TRAFIC în minivacanţa de Sf. Maria: Cozile s-au întins pe 4-5 km de fiecare parte a tunelului! (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Mii de români au luat cu asalt Transfăgărăşanul în minivacanţa prelungită prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Iar spectaculoasa şosea montană care trece prin munţii Făgăraş s-a dovedit un coşmar pentru cei plecaţi să se relaxeze în peisajul de vis, scrie Adevărul.

Cozile s-au întins dumnică pe câţiva kilometri. Şi nu doar pe unul, ci pe mai multe tronsoane de drum, înainte şi chiar şi după tunel. Şeful Serviciului Salvamont Argeş a surprins, astăzi, traficul auto pe Transfăgărăşan. "Weekendul prelungit se lasă cu cozi de 4-5 kilometri de fiecare parte a tunelului Transfăgărăşan, atât în Argeş, cât şi în Sibiu...”, a scris Ion Sănduloiu pe pagina sa de Facebook, unde a şi postat şi filmul de mai jos.

Cum arată Transfăgărăşanul în minivacanţa de Sf. Maria. Cozile s-au întins pe 4-5 kilometri de fiecare parte a tuneluluiCiteşte mai multe despre:   Transfăgărăşan,   tunel,   trafic,   video
Loading...