Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ULTIMELE IMAGINI cu Stela Popescu în viață: Artista a dat semne de incoerență și părea că a suferit un accident vascular când a urcat pe scenă (VIDEO)

ULTIMELE IMAGINI cu Stela Popescu în viață: Artista a dat semne de incoerență și părea că a suferit un accident vascular când a urcat pe scenă (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: spynews Eveniment

Invitată la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul pentru activitatea impresionantă pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de carieră ca actriță. Acolo, însă, a povestit unul dintre prezentatorii evenimentului, Stelei i s-a făcut rău şi a scăpat premiul din mână. Totul s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte să moară, iar cei prezenţi cred este posibil ca atunci să fi suferit un accident vascular

Aceste imagini au fost filmate în urmă cu doar două seri, când Stela Popescu a fost invitată la una dintre multele Gale la care a fost premiată de-a lungul vieții sale. Acolo au apărut primele semne că nu se simte prea bine.

Ultimele imagini cu Stela Popescu în viață: Artista a dat semne de incoerență și părea a fi suferit un accident vascular când a urcat pe scenă

Claudiu Constantin, care a fost prezentator la eveniment a susținut că artista a dat dovezi de incoerență, a scăpat premiul din mâna și părea să fi suferit un accident vascular.

Deşi părea că şi-a revenit şi a mers alături de prieteni şi colegi la masă, se pare că lucrurile n-au stat chiar aşa. La doar câteva ore, Stela Popescu a fost găsită fără suflare în holul casei sale.

Citeşte mai multe despre:   Stela Popescu,   accident vascular,   apariție,   slăbiciune
Loading...