Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ultimul răcnet: țigări de contrabandă aduse cu drona din Republica Moldova (FOTO)

Ultimul răcnet: țigări de contrabandă aduse cu drona din Republica Moldova (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

O dronă artizanală folosită la transportul ţigărilor de contrabandă a fost identificată la frontiera cu Republica Moldova, la scurt timp după ce poliţiştii de frontieră ieşeni au sesizat zgomotul produs de aceasta şi au monitorizat aparatul de zbor, relatează observator.tv.

În coletul transportat de dronă au fost găsite 12.500 ţigarete fabricate în Republica Moldova, în valoare de circa 2.900 lei.

'Poliţiştii de frontieră au sesizat, pe direcţia localităţii de frontieră Podu Jijiei - comuna Golăieşti, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni (specific unei drone), care a traversat frontiera dintre Republica Moldova în România. S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au descoperit, în apropierea frontierei de stat, o dronă artizanală, prăbuşită şi avariată, de care era prins un colet care conţinea ţigări de provenienţă Republica Moldova', se precizează în comunicatul ITPF.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în noul fenomen de contrabandă cu drona.

 

Citeşte mai multe despre:   cobntrabanda cu tigari,   republica moldova,   drona
Loading...