Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment De la pușcărie, înapoi la pușcărie: a rezistat doar 24 de ore în libertate

De la pușcărie, înapoi la pușcărie: a rezistat doar 24 de ore în libertate

Un articol de: -
Eveniment

Vasile Murariu, un bărbat de 35 de ani din comuna suceveană Zamostea, s-a numărat printre deținuții care au scăpat mai repede din închisoare, după aplicarea legii privind recursul compensatoriu. Murariu, însă, n-a rezistat decât 24 de ore în libertate. A fost prins beat şi fără permis la volanul unei maşini și a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore. 

Vasile Murariu a fost eliberat din Penitenciarul Iaşi, unde executa o pedeapsă de şase ani şi nouă luni de închisoare pentru vătămare corporală. În trecut, el a mai fost condamnat pentru furt calificat şi tâlhărie, informează Adevărul. 

După ce s-a întors în localitatea de domiciliu, a băut împreună cu fratele său şi s-a urcat fără permis la volanul unui BMW, pe care l-a condus pe uliţele din Zamostea. Alertați prin 112, polițiștii suceveni au început să patruleze pe străzile din comună și au văzut că fraţii Vasile – Ionuţ Murariu şi Florin Murariu consumă băuturi alcoolice pe terasa unui bar, iar în faţa localului e parcat un BMW. 

Poliţiştii au organizat o pândă, iar după câteva zeci de minute, Vasile – Ionuţ Murariu s-a urcat la volanul BMW-ului şi l-a condus până în apropierea pieţei din Zamostea. În momentul în care a observat că este urmărit de agenți, acesta a abandonat vehiculul, a intrat în curtea unui cetăţean, a sărit un gard, după care a rupt-o la fugă pe câmpurile din zonă. 

A fost prins în scurt timp de poliţişti, fiind încătuşat. Cu ocazia verificărilor făcute în bazele de date, poliţiştii au stabilit că acesta nu are permis de conducere. El a fost dus ulterior la spital, unde a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. 

Vasile Murariu a fost reţinut 24 de ore pentru conducere fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. El se află acum sub control judiciar și nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Citeşte mai multe despre:   Vasile Murariu,   deținut,   legea recursului compensatoriu,   deținut eliberat
Loading...