Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un nou caz șocant într-un spital din România: Bătrân, legat cu chingi de pat, deși nu se poate mișca (VIDEO)

Un nou caz șocant într-un spital din România: Bătrân, legat cu chingi de pat, deși nu se poate mișca (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Imagini şocante vin de la Spitalul din Slobozia. Un bărbat de 84 de ani, care a suferit un accident vascular, este strâns cu chingi de patul de spital. Motivul invocat de asistenţii medicali este unul uluitor: bătrânul fugea prin salon. Asta în contextul în care pacientul nici nu se poate ţine pe picioare.

Un nou caz șocant într-un spital din România: Bătrân, legat cu chingi de pat, deși nu se poate mișca

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV,  Luciana Ion, fiica pacientului şi cea care a postat imaginile pe reţelele de socializare, a povestit că infirmiera care l-a legat pe tatăl ei a susținut că a făcut acest lucru pentru că în urmă cu câteva luni a avut un pacient cu tulburări psihice care s-a aruncat de la etaj. 

„În momentul acesta l-am adus acasă, ni l-au dat acasă, în condițiile în care nu se poate mișca, nu mănâncă, cu pretextul că i s-au făcut toate investigațiile care erau necesare. Niciun rezultat. Se neagă și AVC-ul deși nu putem să ne gândim că ar fi altceva. Personalul spitalului, până în prezent, s-a purtat deplorabil, nici nu avem cuvinte să spunem cum s-a purtat. Ne rugam să-i scoată o branulă. Tot timpul s-au făcut presiuni să ștergem postările de pe Facebook, de la medici, asistente, infirmiere. 

Eu l-am găsit. În lăsase soția lui o jumătate de oră singur să meargă să-i cumpere cele trebuincioase și când ne-am întors l-am găsit legat fedeleș. (...) O infirmieră a recunoscut că l-a legat pentru că acum nu știu cât timp au avut un pacient cu tulburări psihice care s-a aruncat de la etaj și nu vrea să răspunsă pentru viața nimănui”, a declarat femeia. 
 

Citeşte mai multe despre:   Spitalul din Slobozia,   chingi,   bărbat
Loading...