Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Urmaşii Regelui Mihai reactualizează şi îndeplinesc visul lui Stalin!". Atac dur la cuplul Margareta-Radu Duda din partea unei cunoscute monarhiste

"Urmaşii Regelui Mihai reactualizează şi îndeplinesc visul lui Stalin!". Atac dur la cuplul Margareta-Radu Duda din partea unei cunoscute monarhiste

Un articol de: -
Eveniment

Scandalul din jurul Casei Regale pornit odată cu informațiile despre starea șubredă de sănătate a Regelui Mihai aduce acuzații grave la adresa urmașii săi. 

Cunoscuta jurnalistă şi monarhistă Marilena Rotaru a lansat un atac dur la adresa urmașilor Regelui Mihai acuzându-i că sta cu mâna întinsă în fața Parlamentului, aluzie la inițiativa de lege a lui Dragnea și Tăriceanu pentru Casa Regală.

Așa-zisa lege numită de jurnalistă drept o instituționalizare a Casei Regale este văzută de Rotaru drept o îndeplinire a visului lui Stalin privind distrugerea familiilor regale. "Urmaşii Regelui Mihai reactualizează şi îndeplinesc visul lui Stalin!", este concluzia dură a jurnalistei.

Redăm mai jos integral postarea dură a Marinelei Rotaru:

O cortină grea se lasă peste acest Rege Lear al românilor. O cortină ca o ghilotină. Regele moare, nu numai copleșit de boală și de ani, ci mai ales, de durere. Durerea cu care a văzut cum valorile pe care și-a întemeiat viața și Regatul, au fost, sunt, încălcate, de cea căreia i-a predat, în mod simbolic, sceptrul, și în mod real, averea. Pentru această instanță morală, această culme a modestiei și a sacrificiului, care n-a avut pentru el însuși nevoie decât de foarte puține lucruri - palton, sacou, ceas de acum mai bine de 7o de ani – se putea găsi suma necesară pentru a angaja o comisie de eminențe medicale care să ofere garanția celei mai competente îngrijiri și, periodic, opiniei publice, comunicate de specialitate privind starea de sănătate a Regelui. 

Părăsirea Regelui în aceste momente de grea suferință, pentru a aștepta cu mâna întinsă la ușa Parlamentului votul mult doritelor încasări, într-o țară sleită de corupția politicienilor, este o uriașă sfidare a valorilor și a identității acestui neam.

Senatul României a votat Legea Instituționalizării Casei Regale. Instituționalizare a ceva ce nu există. A unei butaforii care reactualizează cu ajutorul urmașilor Regelui Mihai, visul lui Stalin. Bună observația celui care a zis că ”marii Regi nu au urmași pe măsură”. Cum spuneam și anul trecut, de 10 mai, participanții la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta și probabil și Palatul din Teleorman, vor scanda: ”Stalin și poporul rus pe Rege ni l-au adus!”

Chiar nu ma am nimic de zis de PSD. Autorul moral al acestui act care jignește profund istoria noastră, pe M.S.Regele Mihai și memoria martirilor acestui neam, este PNL-ul, partidul care întinează de neiertat memoria lui Brătianu. PNL-ul a întregit formula PCR-ului care conduce și astăzi România și votează în 2017 abdicarea Regelui Mihai!”, scrie Marilena Rotaru pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Stalin,   Duda,   Margareta,   Regele Mihai,   Marinela Rotaru
Loading...