Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment USR, după ce Goțiu a fost lovit de Palada: România se îndreaptă, sub conducerea PSD, spre un stat condus de interlopi (VIDEO)

USR, după ce Goțiu a fost lovit de Palada: România se îndreaptă, sub conducerea PSD, spre un stat condus de interlopi (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Reprezentanții USR au organizat joi o conferință de presă în care au vorbit despre incidentul în care a fost implicat senatorul Mihai Goțiu în platoul B1 TV. Acesta a fost lovit de sociologul Mirel Palada în timpul unei pauze de publicitate a emisiunii ”Talk B1”, moderată de Nadia Ciurlin. 

USR, după ce Goțiu a fost lovit de Palada: România se îndreaptă, sub conducerea PSD, într-un stat condus de interlopi

Purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a susținut în cadrul confrerinței de presă că incidentul de miercuri seara este dovada că ”România se îndreaptă sub conducerea PSD într-un stat condus de interlopi”.

”Exemplul care este dat cetățenilor este că atunci când nu mai avem cuvinte, argumente, este ok să ne luăm la bătaie. Este cel mai prost mesaj pe care un Guvernul sau reprezentanții unei majorități pot să-l transmitem. Suntem într-o situație fără precedent. 

Realitatea ne arată că ținta principala pe care și-a ales-o PSD sunt cosilierii și deputații USR pentru ca probabil numai noi facem opoziție reală. (...) Suntem într-o situație de creștere a violenței care ridică mari semne de întrebare legate de unde suntem și unde ne îndreptăm.

Lansăm un mesaj ferm împotriva violenței în politică. 

În ritmul acesta, în câteva luni vom ajunge să ne împingem în fața mașinii. 

Nu mai invitați în emisiuni persoane cu anteceente în violența verbală sau fizică, pentru că ieșim mult din sfera dialogului. 

În acest context, vedem ca firma domnului Palada a obținut de la Primăria Capitalei o încredințare directă de 108.000 lei în aceste zile”, a spus Dan Barna. 

La rândul său, Mihai Goțiu a catalogat comportamentul lui Mirel Palada drept ”un act de huliganism”. 

”Vine ca o continuare a ceea ce se întâmplă în Palatul Parlamentului. (...) Ieri am asistat la o violentare a tuturor regulilor și legilor Parlamentului României. 

S-au votat puncte care nu erau pe ordinea de zi, s-au înființat comisii de anchetă pe bandă rulantă, dar în același timp a fost refuzată constituirea unei comisii de anchetă pentru ceea ce s-a întâmplat la moțiunea de cezură. 

Astfel se trnsmite un mesaj clar că în acset Parlament se pot comite furturi. Este un abuz care se transmite mai departe în societate. 

Am ajuns aseară la acel moment și a fost poate un moment necesar pentru a îmi aduce aminte pentru ce am intrat în politică, ca să schimbăm aceasta mentalitate, acest mod de a face politică. 

Ceea ce s-a întâmplata aseară a fost un act de huliganism conform DEX”, a spus Mihai Goțiu.  

Citeşte mai multe despre:   USR,   Mirel Palada,   Mihai Goțiu
Loading...