Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment USR, lovitură pentru publicitarii Capitalei. „Trebuie să dispară din București”

USR, lovitură pentru publicitarii Capitalei. „Trebuie să dispară din București”

Un articol de: -
Eveniment

Consilierii generali ai USR de la Primăria Capitalei au venit cu o propunere inedită. Aceșia vor interzicerea mesh-urilor şi prismelor publicitare, despre care afirmă că sunt în majoritate amplasate ilegal și reprezintă un pericol real pentru trecători. 

USR-iștii mai afirmă că acestea agresează, prin dimensiuni şi culori, spaţiul vizual şi coerenţa urbană a Capitalei.

”Mesh-urile şi prismele trebuie să dispară din Bucureşti. În Europa, mesh-urile se folosesc doar atunci când se lucrează la faţade şi în niciun caz nu sunt folosite ca suport permanent pentru mesaje publicitare. În plus, aceste mesh-uri sunt şi un pericol pentru trecători pentru că adesea sunt montate pe faţade care necesită renovare. Nu ştii niciodată dacă astfel de faţade au calităţile tehnice pentru a permite ancorarea mesh-urilor”, a declarat Roxana Wring, preşedintele USR Bucureşti şi consilier general, la dezbaterea ”Bucureştiul - dincolo de banner şi mesh”. 

Consilierii generali ai USR avansat și alte propuneri care vizează interzicerea publicităţii stradale pe spaţiile verzi, desfiinţarea companiei municipale responsabilă cu publicitate şi transferul activităţii acesteia la Direcţia de urbanism, cu angajarea personalului adecvat.

Roxana Wring a mai precizat că nu este de acord cu "niciun fel de publicitate" în zona declarată protejată.

Citeşte mai multe despre:   usr,   publicitate,   Roxana Wring,   Primăria Capitalei,   Bucuresti,   mesh,   prisma publicitara
Loading...