Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Violator în serie eliberat recent de justiția română, prins când încerca să-și violeze mama (FOTO)

Violator în serie eliberat recent de justiția română, prins când încerca să-și violeze mama (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Violatorul în serie din comunca bihoreană Șoimi, eliberat recent din închisoare înainte de termen, prin bunăvoința judecătorilor, a făcut o nouă victimă. Este vorba chiar de mama bărbatului pe care acesta a încercat să o agreseze sexual la scurt timp după ce și-a recăpătat libertatea, informează ebihoreanul.ro

Condamnat pentru a treia oară pentru viol, bărbatul în vârstă de 46 de ani a ieșit din închisoare înainte de termen, în luna septembrie. (Detalii AICI)

La trei săptămâni după eliberare, Petru Hera Cristea a vrut să-şi agreseze sexual propria mamă. 

„În intervalul orar 20:00 – 21:00, timp de aproximativ 30 - 40 de minute, aflându-se în incinta locuinței, inculpatul a încercat prin constrângere să întrețină raporturi sexuale cu mama sa, a agresat-o fizic pe aceasta, cauzându-i leziuni traumatice ce necesitau un număr de 3 - 4 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

După ce a încercat să o batjocorească pe cea care i-a dat viață, bărbatul a plecat de acasă și, deocamdată nu a fost găsit. 

Între timp, pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire națională. 

Condamnat până în prezent pentru trei violuri şi tot atâtea tentative, unele chiar cu tâlhărirea victimei, Petru Hera Cristea a fost eliberat condiţionat pe 21 septembrie, după ce a ispăşit două treimi din pedeapsa de 3 ani şi 520 de zile de închisoare, primită după ce, în 2014, a încercat să violeze o orădeancă. Fără să ţină cont de faptul că individul fusese eliberat condiţionat în trei rânduri şi tot de atâtea ori a comis o nouă infracţiune, Judecătoria Satu Mare a admis propunerea Comisiei de Specialitate a Penitenciarului sătmărean, unde violatorul era închis, şi a decis să-l elibereze. Decizia a beneficiat inclusiv de avizul procurorilor sătmăreni, care nu au contestat-o.

La fel de revoltător este faptul că în sentința prin care violatorul a fost eliberat se arată că acesta și-a obținut libertatea pentru că a fost un deținu model, adică "condamnatul îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, a executat fracţia obligatorie şi a dat dovezi de îndreptare". 

 

Citeşte mai multe despre:   Violatorul,   eliberat,   victimă,   închisoare
Loading...