Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe A trecut prin multe alături de Cristi Borcea, dar acum Mihaela este în culmea fericirii! "Ne face o deosebită plăcere să anunțam..."

A trecut prin multe alături de Cristi Borcea, dar acum Mihaela este în culmea fericirii! "Ne face o deosebită plăcere să anunțam..."

Un articol de: -
Externe

Mihaela Borcea are motive de bucurie. Ea a anunțat că este mai fericită ca niciodată şi cu tote că a trecut printr-un divorţ greu şi a avut mult de suferit din cauza soţului ei, Cristi B orcea, acum se simtă împlinită. A vrut să facă ea anunţul. 
Mihaela Borcea a anunțat că, prin centrul de evenimente pe care îl deține, este co-organizator la concursul de frumusețe Miss Universe România 2017.

„Ne face o deosebită plăcere să anunțam parteneriatul încheiat între locația noastră și agenția…, în vederea organizării finalei Miss Universe Romania 2017.
Astfel, centrul nostru de evenimente  devine gazda oficială și co-organizator al finalei Miss Universe România 2017 ce va trimite în Las Vegas reprezentanta României pentru finala mondială din 26 noiembrie – the 66th Miss Universe Competition.

Le uram mult succes tuturor participantelor în castingul oficial Preselecțiile Miss Universe Romania 2017 și ne pregătim de un eveniment dedicat frumuseții prin care să readucem împreună în centrul atenției valorile estetice, atitudinea și simțul artistic al româncelor, într-o adevărată celebrare a feminității!”, a anunțat Mihaela Borcea.
 

Citeşte mai multe despre:   Cristi Borcea,   Mihaela,   Miss Universe,   Miss Universe Competition
Loading...