Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Alain Delon îşi aşteaptă moartea: "Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut totul. Urăsc epoca asta"

Alain Delon îşi aşteaptă moartea: "Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut totul. Urăsc epoca asta"

Un articol de: -
Externe

Marele actor Alain Delon, ajuns la 82 de ani, a oferit un interviu care a stârnit îngrijorări masive în rândul fanilor său. Acesta afirmă că nu mai găseşte plăcere în nimic din prezent şi va pleca pe lumea de dincolo fără niciun regret pentru că urăşte epoca actuală.

"Totul este fals, totul e falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Auzim vorbindu-se de crime de-a lungul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete", a afirmat Alain Delon în interviu acordat jurnalistei Valérie Trierweiler, intitulat "Moi, Delon: l'interview de sa vie", conform Digi24.

"Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut totul. Urăsc epoca asta", a subliniat actorul.

Întrebată despre existenţa unei femei în viaţa sa actuală, Alain Delon că nu există niciuna care să fie pregătită să îl însoţească până la moarte.

 "Nu spun că nu există candidate. Sunt zece, dar niciuna nu este potrivită pentru a-mi încheia viaţa. (...) Aş putea să mă căsătoresc cu cineva dacă ea ar fi pregătită să mă însoţească până la final", a precizat actorul.
 

 
 
Loading...