Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe "Am comis o blasfemie și trebuia să mă căiesc pentru asta”: Un adolescent musulman și-a tăiat o mână pentru că a răspuns greșit la o întrebare despre Mohamed (VIDEO)

"Am comis o blasfemie și trebuia să mă căiesc pentru asta”: Un adolescent musulman și-a tăiat o mână pentru că a răspuns greșit la o întrebare despre Mohamed (VIDEO)

Un articol de: -
Externe
Un adolescent pakistanez și-a tăiat o mână pentru a-și demonstra iubirea pentru Profetul Mohamed.

Tânărul a recurs la acest gest după ce un cleric local l-a acuzat public de blasfemie.

Totul a pornit în data de 11 ianuarie, când băiatul a participat la celebrarea nașterii Profetului. Tânărul a înțeles greșit întrebarea “Care din voi nu crede în învățăturile Profetului? Ridicați mâna!” și a ridicat mâna.

Un băiat musulman și-a tăiat mâna pentru că "a ridicat-o împotriva Profetului"


Supărat că a fost greșit înțeles, acesta a mers acasă și și-a tăiat mâna pe care o ridicase și i-a dus-o imamului.

„Când am ridicat mâna, mi-am dat seama că am comis o blasfemie și trebuia să mă căiesc pentru asta”, a declarat adolescentul pentru BBC.

„M-am întors acasă și am luat mașina de tăiat iarba. (...) Am tăiat-o dintr-o mișcare. (...) Nu am simțit nicio durere când mi-am tăiat mâna, de ce aș simți acum vreo durere? Mâna care comite o blasfemie trebuie tăiată”, a adăugat acesta.

Întrebat care a fost reacția oamenilor când s-a intors cu mâna pe tavă , a spus: „Nu au spus nimic. Câtiva oameni au venit și m-au dus l-a spital, înainte să leșin.”

 

Loading...