Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ‪Americanii nu mai cred în Dumnezeu, cât în armată! Date INCREDIBILE în cel mai nou SONDAJ din SUA

‪Americanii nu mai cred în Dumnezeu, cât în armată! Date INCREDIBILE în cel mai nou SONDAJ din SUA

Un articol de: -
Externe

Americanii nu mai cred în Dumnezeu, cât în armată, nu mai cred în justiția divină, cât în dreptatea împărțită de Curtea Supremă de la Washington. Cele mai noi date ale unui sondaj efectuat în SUA de către Institutul pentru opinie publică NPR/PBS/Marist.

Conform datelor datelor date publicității (și) de analistul Ian Bremmer, președinte al Grupului de studii politice EuroAsia, încrederea americanilor

se îndreaptă către Armată (87%), Curtea Supremă (59%), Biserică/ Organizații religioase (58%), FBI (‪ 57 %), Învățământul public (51%), Judecătorii, la modul general (51 %).

Încrederea cetățenilor din (fosta) țară a tuturor posibilităților se mai duce către: ‪Bănci - 50%, Președinție - 43%, Afaceri de anvergură - 39%, Partidul Democrat - 36%, Media - 30%, Partidul Republican - 29% și Congres - 25%.

De remarcat, ascensiunea spectaculoasă pe care o are armata în conștiința americanilor: dacă în 1977,potrivit  datelor Gallup, încrederea se situa la 57 %, acum, după patru decenii, e cu 30% mai mare, scrie NRP.org.

Visează oare, americanul de rând la o dictatură militară?

 

Citeşte mai multe despre:   SUA,   sondaj
 
 
Loading...