Filipine: Cel puțin zece persoane au murit după ce un avion s-a prăbușit pe o casa

Filipine: Cel puțin zece persoane au murit după ce un avion s-a prăbușit pe o casa
Foto: RTV.net

UPDATE: Un nou bilanț furnizat de autorități arată că cel puțin 10 persoane au murit în accidentul aviatic.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă din Filipine, după ce abia decolase de pe un aerodrom de la periferia capitalei Manila, în accident murind cel puțin șapte persoane.

Șeful poliţiei locale, Julio Lizardo, a declarat că şi-au pierdut viaţa cinci persoane aflate la bordul avionului bimotor, de tip Piper PA-23, şi alte cel puţin două persoane care erau în casa peste care s-a prăbuşit aparatul.

Bilanţul victimelor ar putea creşte, a avertizat Lizardo, precizând că autorităţile continuă căutările prin dărâmăturile casei, scrie Agerpres.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:39 - Motivul pentru care biletele de avion se scumpesc în fiecare lună. „Suntem undeva între 40-45% creștere”
21:34 - Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru mărturie falsă
21:33 - Gheorghe Ialomiținu (PMP), despre candidatura lui Iohannis pentru șefia NATO: „Vrea să transmită niște mesaje că vrea un job”
21:01 - Premierul Marcel Ciolacu: „Sperăm ca în perioada următoare să se găsească cele mai bune soluții, în primul rând să nu mai moară oameni pe frontul din Ucraina și pe urmă economiile se reașează”
20:55 - Accident cu 16 victime, în Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat
20:43 - Marcel Ciolacu: În acest moment, candidatul pentru funcţia de Primar General al Capitalei este Gabriela Firea, din partea PSD. Urmează să decidem dacă mergem separat sau împreună cu cei de la PNL
20:38 - Premierul Marcel Ciolacu: Nu există nici o paralelă între eventuala candidatură a președintelui Iohannis la NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în luna septembrie (VIDEO)
20:31 - Un elev din cinci nu a rezolvat un exercițiu de clasa a II-a la simularea Evaluării Naționale, la Matematică
20:24 - Babs se pregătește de primăvară cu operații estetice. La ce proceduri a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa
20:21 - Grindeanu: Testul cel mai important e în acest an, astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare / Ciolacu: Trebuie să fie realiști. Niciun partid politic nu va putea câștiga totul