Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Baba Vanga a PREVĂZUT conflictul din Siria, criza nucleară și Al Treilea Război Mondial. CÂND vor avea loc

Baba Vanga a PREVĂZUT conflictul din Siria, criza nucleară și Al Treilea Război Mondial. CÂND vor avea loc

Un articol de: -
Externe

Baba Vanga, Nostradamus din Balcani, a prevăzut folosirea armelor chimice în Siria și că cel de-al 45-lea președinte al SUA își va "duce țara la pierzanie". Irish Mirror face o analiză a profețiilor ei și a șanselor de împlinire.   

Ea a mai prezis corect Brexitul, evenimentele din 11 septembrie, ascensiunea ISIS și a avertizat cu privire la conflictul din Siria, un război nuclear și demisia preledintelui SUA.

Cum tensiunile dintre Coreea de Nord și SUA au crescut în ultima vreme, adepții teoriei conspirației consideră că profețiile bulgăroaicei sunt legate de o catastrofă globală care e pe punctul de a se declanșa.  

Baba Vanga, care a murit în 1996 la vârsta de 85 de ani, a avut o acuratețe de aproape 90% a previziunilor făcute, milioane de oameni considerând că bătrâna oarbă posedă capacități paranormale.

Înainte de a muri, ea a profețit un conflict nuclear și declanșarea Celui de al Treilea Război Mondial.

Ea estimase invazia musulmanilor în Europa pentru 2016 în urma unui conflict început în zona lor în 2010. De asemenea, ea a profețit și despre utilizarea armelor chimice asupra europenilor. Descrierile ei par a aduce cu gazul Sarin presupus a fi folosit de Bashar al-Assad pe opozanții săi sirieni.

Unii interpreți ai zicerilor Vangăi afirmă că aceasta a prevestit nu numai Brexitul, dar și că “Europa va înceta să existe“ la sfârșitul lui 2016. Mai mult, ea a văzut continentul pustiu și aproape lipsit de orice formă de viață. Vanga a avertizat că un război nuclear va face ravagii în întreaga lume.

De asemenea, ea a avertizat că cel de-al 45-lea președinte al SUA (care știm acum că e Donald Trump) se va confrunta cu o criză care va duce țara la pierzanie.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Baba Vanga
Loading...