Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Bărbatul care a oferit 5000 de dolari pentru un fir de păr al lui Hillary Clinton se întoarce la închisoare

Bărbatul care a oferit 5000 de dolari pentru un fir de păr al lui Hillary Clinton se întoarce la închisoare

Un articol de: -
Externe

Antreprenor în domeniul farmaceutic Martin Shkreli, alias „pharma bro” se va întoarce în detenție după ce o judecătoare a decis revocarea cauțiunii, în urma unor gesturi reprobabile ale acestuia, precum oferirea unei recompense în valoare de 5000 de dolari în schimbul unui fir de păr al lui Hillary Clinton, potrivit AFP, citat de Digi 24.

Martin Shkreli a fost găsit vinovat de fraudă fiscală cu titluri de valoare și manipularea unor acțiuni la începutul lunii august, după un proces ce a avut loc în Brooklyn.

Cunoscut drept „bărbatul cel mai detestat din Statele Unite” după ce a provocat în 2015 o adevărată explozie a preţului unui medicament folosit în lupta împotriva HIV/SIDA, Shkreli  a fost eliberat în schimbul plății unei cauțiuni în valoare de cinci milioane de dolari până la stabilirea unei sentințe.

Miercuri un purtător de cuvânt al procurorului federal al Brooklyn-ului (New York) a confirmat că lui Shkreli i-a fost revocată cauțiunea și va fi trimis la închisoare.

Condamnarea la închisoare stabilită urmează să fie pronunțată la 16 ianuarie 2018.

Avocatul lui Shkreli și-a prezentat clientul în timpul procesului drept geniu incapabil de relaţii normale cu ceilalţi”, dar acest lucru nu a înduplecat-o pe judecătoarea Kiyo Matsumoto.

Controversatul antreprenor este cunoscut și pentru diverse amenințări făcute la adresa unei jurnaliste, precum și pentru un mesaj în care anunța că va oferi 5000 de dolari persoanei care va reuși să-i prucre un fir de păr al candidatei democrate la președințiea SUA Hillary Clinton.

Citeşte mai multe despre:   Hillary Clinton,   închisoare
Loading...