Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Caz CUTREMURĂTOR! Doi părinți s-au aruncat în fața trenului împreună cu cei trei copii (FOTO)

Caz CUTREMURĂTOR! Doi părinți s-au aruncat în fața trenului împreună cu cei trei copii (FOTO)

Un articol de: -
Externe

Trupurile neînsuflețite ale unei întregi familii, formate din cinci membri, au fost găsite pe șinele de tren, în apropiere de o stație din India. Familia era formată din mamă, tată și trei fete cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani. Polițiștii cred că ar fi vorba despre un act de sinucidere la care ar fi recurs din cauza sărăciei.

"Am găsit cinci trupuri neînsuflețite, patru de gen feminin și un bărbat. Pare să fie un caz de sinucidere în masă, dar încă facem investigații pentru a afla cauza exactă", au spus polițiștii, potrivit newsnation

Un ofițer a afirmat că trupurile mutilate au fost văzute de un șofer de tren marți noaptea, iar acesta a anunțat imediat poliția. Corpurile victimelor au ajuns pe mâinile medicilor legiști pentru efectuarea autopsiei spre aflarea cauzei exacte a morții.

Polițiștii au descoperit că cei ce și-au pierdut viața erau un profesor de muzică, împreună cu soția și cele trei fete ale sale.

Cei de la școala la care lucra profesorul s-au declarat șocați de cele întâmplate și au spus că nu li s-a părut nimic ciudat la bărbat în ziua respectivă, înainte de producerea cumplitului eveniment.

Citeşte mai multe despre:   familie,   tren,   șine,   trupuri neînsuflețite,   polițiști
Loading...