Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Culmea norocului! Un belgian s-a trezit cu 2.000 de miliarde de euro în cont. Eroarea bancară a MILENIULUI (FOTO)

Culmea norocului! Un belgian s-a trezit cu 2.000 de miliarde de euro în cont. Eroarea bancară a MILENIULUI (FOTO)

Un articol de: -
Externe

Eroarea bancară a mileniului pare să se fi produs.
Fericitul norocos a fost un belgian originar din Dinant, Luc Mahieux, care s-a trezit, peste noapte, cel mai bogat om din lume. 
Pe 4 februarie, belgianul a descoperit în contul aferent cardului său Visa un virament în valoare de nu mai puţin de 2.000 de miliarde de euro (!), relatează cnewsmatin.fr.
"Când m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea trecută, am observat că am devenit cel mai bogat om din lume", a povestit Luc Mahieux, potrivit Agerpres.
El a explicat că în urmă cu puţin timp îşi introdusese detaliile bancare pe un site la care s-a abonat, însă după ce a observat că respectivul site îl taxa cu câte 34,9 euro pe lună, şi-a reziliat abonamentul. Apoi, a constatat că suma fabuloasă care i-a intrat pe card provine de pe această platformă.
"Am telefonat la serviciul împotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicaţii. (...) Personal, nu cred că a fost vorba de o eroare informatică şi nici de o tentativă de escrocherie", a arătat belgianul. 
Pentru siguranţă, bărbatul a decis să-şi blocheze cardul emis de Record Bank.
Potrivit presei belgiene, situaţia a fost rezolvată vinerea trecută, când miile de miliarde de euro au zburat din contul lui Luc Mahieux, la fel de uşor cum au intrat, fără alte explicaţii. 
Singurul efect care persistă este că bărbatul continuă să primească pe reţelele de socializare mesaje de la persoane care îi solicită tot felul de donaţii.


 

Citeşte mai multe despre:   eroare bancară,   blegian,   card,   Visa,   cont,   miliarde de euro
Loading...